Posted by: JanChris | 25/10/2008

Forretningsidé: Lad dommerstanden betale for at se terrorangreb direkte

Som bekendt er det næsten umuligt at dømme formodede terrorister her i landet, fordi den danske dommerstand har meget svært ved at tro, at sympatiske unge mennesker kunne finde på at udføre noget så ekstremt som terrorangreb. At de så er i besiddelse af bombemanualer, sidder og messer vers om Jihad mod de vantro i deres lejligheder, tager på rekognosceringsrejser til hjemlandene og udfører prøvesprængninger i opgange og andre dertil indrettede steder er mindre vigtigt. Som de pågældendes venner altid siger: Jeg kender ham og ved, at han aldrig kunne finde på at gøre sådan noget.

Den vurdering er man helt enig i i den danske dommerstand, og derfor kan en terrorist i Danmark som hovedregel kun dømmes, hvis han så at sige bliver taget med fingrene i kagedåsen

Da statskassen i lyset af den økonomiske krise snart må forventes at fattes penge, vil Omnial derfor foreslå, at dommerne bliver inviteret til at overvære terrorangreb, mens de finder sted. De skal selvfølgelig betale for det – måske et par tusind kroner – men så skal de også have de allerbedste pladser, man overhovedet kan finde til dem. F.eks. kunne man indrette særlige VIP-loger med udsigt over Københavns Lufthavn eller Hovedbanegården og selvfølgelig udstyret med specialkameraer, så man kan følge med i alle detaljer fra de spændende begivenheder. Fra deres magelige positioner kunne de fine herrer og damer så i fred og ro følge med i de unge menneskers fritidsaktiviteter.

Samtidig med, man havde sikret sig, at dommerstanden ikke går rundt og keder sig i sin fritid, ville PET omsider kunne dokumentere, at der rent faktisk går personer rundt i Danmark, der har til hensigt at udføre terrorangreb. Dermed ville man have slået to fluer med ét smæk, og alle ville være glade. Hvad venter man på?


Kommentarer

 1. Dommerne har aldrig kendt andet end skolegang og retsarbejde.
  Efter Universitetet har de fungeret som fuldmægtige.
  Det må og skal give en fornemmelse af at være vokset op i under en osteklokke.
  De er fjernet fra det folk, som loven skal værne, og de er i stedet anbragt som folkets fjenders beskyttere.

  Vi behøver – mere end nogensinde – en væbnet modstandsbevægelse.

  falkeøje

 2. Kommer det så vidt, at en væbnet modsatndsbevægelse er den eneste udvej for det danske folks frihed, så kan den danske dommerstand og ledende politifolk ikke stå udenfor modstandsbevægelsens målområde.
  Det lod sig sig gøre under krigen, men denne gang er de blevet “syltet” så kraftigt ind i Quisling-regeringens foretagender, at de må betragtes som befolkningens fjender.

  Danskere – Vær beredte

  falkeøje


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: