Posted by: JanChris | 23/10/2008

På tide at udnævne skyggeministre for Fogh og Hedegaard

Rejse-, undskyld jobsøgnings-, undskyld statsminister, Anders Fogh Rasmussen, er for tiden – surprise, surprise – ude at rejse på de danske skatteborgeres regning. Varm Lufts-, undskyld Klimaminister, Connie Hedegaard – det er hende, der har hevet John McCain, Angela Merkel, Al Gore, ja you name it, til Ilulissat på Grønland, så d’herrer og damer kan se følgerne af den globale opvarmning med egne øjne, selvom isbræerne deroppe beviseligt smelter på grund af varme havstrømme – har det også med at flyve verden rundt i arbejdstiden, selvom det skal medgives, at hun en sjælden gang indlægger et mellemstop i Danmark.

Ikke desto mindre mener Omnial, det må være på tide at udnævne skyggeministre/viceministre for de to rejseglade personager. Vi taler om toppolitikere – for den enes vedkommende toppolitikeren – der rejser mere end halvdelen af deres arbejdstid, og derfor kan ingen påstå, det er et udtryk for populisme eller en provokation at foreslå lidt aflastning for Fogh og Hedegaard. Husk på, der er jo også noget, der hedder jetlag, når man nu endelig er på fransk visit i Danmark, så både for Foghs-, Hedegaards- og de danske vælgeres skyld er det på sin plads at udnævne skyggeministre.


Kommentarer

  1. Kære bror

    Jeg er meget imponeret over din skarpsindighed og aldeles fremragende skriveevner.

    Kan ikke være mere enig i, at al den fokus på klimaforandringerne fra Connie H.’s side er overdrevet. Hun aner reelt ikke, hvorvidt klimaforandringerne skyldes global opvarmning – hvilket hun dog postulerer – eller de skyldes almene forandringer i naturens gang, som har været til stede siden jordens oprindelse. Men fint skal det være 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: