Posted by: JanChris | 23/10/2008

Den radikale gravhund puster sig op til overstørrelse

Hvis man har haft fornøjelsen af at besidde en gravhund, ved man, at der er utrolig meget godt at sige om eksemplarer af denne hunderace, men, at de også er sig meget lidt bevidste om deres egen – særdeles beskedne – størrelse. De fleste gravhunde kaster sig uden tøven ud i slåskampe med modstandere af enhver – jeg gentager enhver – højde og drøjde. 

Hvad har denne indføring i gravhundepsykologi med dansk politik at gøre? Jo, jeg kan ikke lade være med at tænke på den lavbenede, men krigeriske hund, når jeg hører radikale folketingsmedlemmer, borgmestre, kommunalbestyrelsesmedlemmer etc. tale om, hvorvidt SF skal have lov til at være med i en eventuel venstreorienteret regering efter næste valg. Øh, mon ikke snarere det er SF, der skal beslutte, om De Radikale skal have lov til at sidde i regering? Har I Radikale opdaget, at SF faktisk er ca. fire gange så stort som jer i meningsmålingerne? Forventer I, at Villy Søvndal under eventuelle forhandlinger om en ny regering efter næste valg vil sige: Ja, vi fik godt nok 18% af stemmerne og De Radikale kun 4,5%, men derfor er det da alligevel kun rimeligt, at Vestager og co. får ministerposter, mens vi tager til takke med at være parlamentarisk grundlag for en SR-regering?

Hvilken planet lever De Radikale på? Lad mig gøre det helt klart, hvordan situationen er i dag for Vestager, hendes ekko, Morten Østergaard, og konsorter: De Radikale er et latterligt lille parti, der har været fuldkommen uden for indflydelse i syv år og nu bevæger sig langsomt mod en total udslettelse anført af en snobbet, elitær og virkelighedsfjern leder. Tro mig: I har helt andre bekymringer, end hvorvidt der skal dannes en SR- eller SRF-regering efter næste valg.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: