Posted by: JanChris | 04/10/2008

Mediemæssigt medløb til Khaders luftkastel

Naser Khader er de facto en død sild politisk efter at have fået sin manglende kompetence og ikke mindst tvivlsomme moral udstillet under valgkampen i efteråret 2007. Alligevel prøver en række store medier, bl.a. DR, TV2 News, Weekendavisen og Berlingske Tidende, i slutningen af denne uge at give ham kunstigt åndedræt.

Baggrunden er, at Khader – ifølge eget- og indtil videre kun eget udsagn – har været med til at stifte en hemmelig, international forening til bekæmpelse af islamisme bestående af folk, der kæmper for ytringsfriheden, som har mærket konsekvenserne på egen krop, og som er globalt kendte. Seancen skal angiveligt have fundet sted på en engelsk rigmands vinslot i Frankrig. Khader vil personligt kæmpe for, at Danmark bliver Ytringsfrihedens land, og til det formål vil han arbejde for at arrangere en Ytringsfrihedskonference her i landet hvert andet år.

Med hans yderst tvivlsomme moral in mente, er det meget svært at forstå, hvordan Weekendavisen kan basere sin tophistorie i denne uge alene på udtalelser fra Naser Khader. I princippet kunne alt det, han siger, være løgn fra ende til anden fra en person, der uomtvisteligt befinder sig midt i sin politiske dødskamp. Weekendavisen har ikke én eneste anden kilde end Khader, altså ham, der ikke ville eller kunne bevise, at de penge, han sagde gik til sin fars mindefond, i virkeligheden også gjorde det. Ham, der ikke på en overbevisende måde kunne dokumentere, at han ikke havde fået foretaget sort arbejde etc.

Det, der godt kunne ligne en Mellemøstmentalitet, kom også til udtryk på mange andre måder under sidste valgkamp, bl.a. ved, at Khader kaldte Se & Hørs chefredaktør, Henrik Qvortrup, for et svin og forsøgte at stoppe en artikel i samme ugeblad ved at ringe direkte til Aller-koncernens direktør, Bettina Aller.

På trods af dette generalieblad har ovennævnte medier altså ikke desto mindre valgt at gøre reklame for Khaders projekt/luftkastel. I Lisbeth Knudsens organ får han sågar lov til at promovere et forslag om at få sin konference på Finansloven! Det scenario er Dansk Folkeparti dog ikke vild med, da formanden for Liberal Alliance på forhånd har udelukket deltagelse af bl.a. Geert Wilders, og dermed forbliver den drøm med stor sandsynlighed uopfyldt – i det mindste indtil, vi får en ny regering i Danmark.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Omnial aldrig har haft tillid til Khader og, at jeg var meget glad for, at Ny Alliance ikke blev tungen på vægtskålen efter sidste valg. Ud over de ovennævnte eksempler har jeg også meget svært ved at se, hvordan man kan være en troværdig modstander af islamisme, når man samtidig går ind for stærkt forøget muslimsk indvandring til Danmark.

Selvom samtlige danske medier stadig drømmer om at holde Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti helt uden for indflydelse på dansk politik, er det ganske enkelt en falliterklæring, når især et medie som Weekendavisen på så tyndt et grundlag rydder forsiden og agerer mikrofonholder for en mand som Naser Khader.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: