Posted by: JanChris | 26/09/2008

Mikrofonholder-interview med venstre-ekstremist Jacob Holdt i Deadline

Jeg har henvist til interviewet på både Uriasposten og Politiken.dk, men det har åbenbart ikke vakt nogen synderlig opmærksomhed. Det burde det interview Lene Johansen gennemførte med venstre-ekstremisten, Jacob Holdt, i mandags i Deadline 17.00 ellers gøre. Selv efter de lave DR-standarder var der tale om et så patetisk eksempel på mikrofonholderi og promovering af en venstreorienteret dagsorden efter den gammelkendte devise: Danskerne er racister, at det næsten trodser enhver beskrivelse. Der er trods alt sket en vis udvikling de seneste år, men hvis man var faldet i koma i 1998 og først vågnet op til synet af Jacob Holdt og Lene Johansens indforståede snak, kunne man nemt forledes til at tro, man kun havde sovet et par timer.

Jeg må være ærlig og sige, jeg ikke gider citere Johansen og Holdt for alle deres guldkorn i interviewet. I stedet vil jeg bare opfordre til, at man ser, lytter og griner. Der er ingen grund til at hidse sig op længere, men det siger meget om de kulturradikale Politiken-læsere, når de kan blive voldsomt forargede over, at DR-journalisten, Bent Stuckert, samme dag i TV-Avisen kom til at gentage Anders Foghs udtærskede mantra om en fast og fair udlændingepolitik, alt imens man andetsteds i Statsradiofonien holder mikrofonen for en mand, der i det politiske spektrum befinder sig til venstre for Enhedslisten.

Se hele interviewet med Jacob Holdt ved at klikke her (fra 11.12 min.).


Kommentarer

  1. Så det… desværre! Manden er patetisk i alt sit selvbedrag. Og DDR/værten er lige til at lukke op og skide i! Hæhæ,minder mig om filmen; Good bye, Lenin. Han er jo som en der lige er kommet ud 30 års koma 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: