Posted by: JanChris | 25/09/2008

Kaare R. Skou: DF rammer træfsikkert de svageste fremmede

Kaare R. Skou berigede her til morgen seerne på TV2 News med endnu en helt igennem uvildig politisk analyse. Denne gang var emnet striden mellem Dansk Folkeparti, personificeret ved Peter Skaarup, og tidligere justitsminister, Lene Espersen, om, hvem der har ansvaret for den fejlslagne Politireform. Ikke overraskende mente Kaare R. Skou, at det var en lille smule billigt af DF at give Lene Espersen hele skylden, og det kan han i og for sig godt have ret i, selvom hovedansvaret per definition må ligge hos ministeren.

Det, der bringer Omnial op af stolen, er noget helt andet. Kaare R. Skou kom nemlig også ind på den meget omtalte Udlændingeaftale mellem regeringen og Dansk Folkeparti og de stramninger, der er en del af den. Forliget var helt tydeligt ikke gårdejer Skous kop te, og som sædvanlig lagde han ikke fingrene imellem, når det gjaldt hans yndlingsaversion: (…) Og så er der kommet de stramninger oveni, hvor Dansk Folkeparti med en meget, meget stor træfsikkerhed rammer lige nøjagtig de svageste blandt de fremmede. Hør selv ved at klikke her. Hele interviewet kan ses på TV2 News’ hjemmeside her (Klik på Politisk analytiker: Det er billig kritik fra DF i menuen til højre).

Omnial har ved flere andre lejligheder dokumenteret Kaare R. Skous politiseren for åben skærm. Det må være på tide at spørge TV2 og TV2 News: Hvor går grænsen? Er der overhovedet nogen grænse? Kan Kaare R. Skou bare blive ved og ved, uden der sker noget?


Kommentarer

  1. Mon ikke snart TV2 skulle sende Gårdejer Skou på pension. Hans ‘uvildige’ analyser må da snart hænge deres seere ud af halsen.

  2. Hvad skal Danmark med de svageste fremmede.
    Var det ikke de fremmede, der havde evner og kræfter til at bidrage positivt til vor økonomi, man sagde, vi havde behov for.
    De svage er kun udgifter, dem har vi rigeligt af.

    falkeøje


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: