Posted by: JanChris | 23/09/2008

Kamal “Oliver” Qureshi overgår sig selv i underlødighed

Man kan næsten ikke undgå at komme til at holde af Kamal Oliver Qureshi. Han er ét af de mennesker, der er i stand til at leve en fuldstændig sorgløs tilværelse, fordi han er stæreblind over for egne fejl og mangler – og dem har han, hans trosfæller og religion mange af – mens han altid er på pletten, når andre – hvilket i realiteten vil sige Dansk Folkeparti – kommer med én eller anden udtalelse om islam eller muslimer, han kan koge suppe på.

 

Den stakkels Qureshi, der efter lidt eksamensfusk, dokumentfalskneri, bedrageri og andet godt fra havet, selv blandt egne partifæller og vælgere er faldet dramatisk i anseelse, har i øjeblikket et endnu mere akut behov for at promovere sig selv i offentligheden end normalt – hvilket ikke siger så lidt. Oliver er nemlig dumpet ned på sjettepladsen på listen over SF’s Folketingskandidater i København og er dermed i dén grad i fare for ikke at blive genvalgt ved næste Folketingsvalg.

Mogens Camres udtalelse på Dansk Folkepartis landsmøde i weekenden om, at Islam skal sendes ud af Europa, er derfor en kærkommen lejlighed til, at Oliver igen kan berige danskerne med sine underlødige bemærkninger om ledende politikere fra Danmarks tredjestørste parti. En parallel til jødetransporterne under Anden Verdenskrig og en sammenligning med den danske nazi-leder, Jonni Hansen, er to af højdepunkterne fra Qureshis verbale skatkammer. Oliver satte trumf på ved at sige, han havde modtaget meget grove, meget voldsomme trusler efter sine seneste udtalelser, og i sin karakteristiske løgnagtige og manipulerende stil fastslog han, at det er jo det, der gør, at der er mange af mine kollegaer på Christiansborg, som ikke siger noget, når det er, de hører de her ekstreme udtalelser fra magtfulde partiledere som Pia Kjærsgaard.

Vi tager den lige én gang til: Kamal Qureshi mener, Folketingspolitikere afholder sig fra at kritisere Dansk Folkeparti, fordi de i så fald vil modtage trusler fra vrede (DF)-vælgere! Man kan vist roligt sige, at det i så fald må have været meget småt med truslerne de sidste mange år…

Omnial venter spændt på den dag, da Qureshi i stedet retter blikket mod sine egne trosfæller og den kulturelle berigelse, en pæn del af dem har udsat Danmark for: voldtægter, brutale overfald, bandekriminalitet, religiøs ekstremisme, planlægning af terrorisme, parallel lovgivning, religiøse særkrav, sort arbejde etc., men som englænderne ville sige: Don’t hold your breath.

Hvorom alting er: Gå ikke glip af det interview, Qureshi her til formiddag gav på TV2 News. Man kan sige meget om ham, men underholdningsværdien er da i det mindste høj. Hør hele interviewet ved at klikke her, eller se det her under Historier fra Danmark i menuen til højre.


Responses

  1. Jeg er sikker på at Osama b laden vil være demokrat når han står ved grænsen – han er derfor prima kandidat til SF…


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: