Posted by: JanChris | 01/09/2008

Bliver Karen Ellemann ny integrationsminister?

Anders Fogh har så sent som her til morgen endnu engang givet udtryk for sin støtte til integrationsminister, Birthe Rønn Hornbech, men ikke desto mindre spekulerer medierne allerede i, hvem der bliver hendes afløser. Én af de politiske kommentatorer, man virkelig skal lytte til i den forbindelse, er Berlingske Tidendes Thomas Larsen, ikke fordi, han er nogen brillant politisk iagttager, men mere p.g.a. hans meget tætte bånd til statsministeren. Derfor må man også antage, der er noget om snakken, når han skriver, at Venstres integrationsordfører, Karen Ellemann, Uffe Ellemann Jensens datter, kan blive ny integrationsminister. Hvis den formodning viser sig at holde stik, vil det ikke vække glæde i Folketingsgruppen, hvor Karen Ellemann kun har siddet i 10 måneder. Man kan roligt gå ud fra, at bl.a. Inger Støjberg og Tina Nedergaard vil blive særdeles utilfredse, hvis de endnu engang overses af statsministeren. Hos de borgerlige vælgere vil Ellemann også få en lunken modtagelse, da hendes holdninger stemmer nøjagtig overens med faderens, og hos det parlamentariske grundlag, Dansk Folkeparti, vil begejstringen af samme grund også kunne ligge på et meget lille sted.

Alligevel overvejer Fogh altså at udnævne denne rendyrkede slapper til den næstvigtigste post i regeringen. You cease to amaze me, Fogh, som amerikanerne ville sige.

Klik på nedenstående link for at læse, hvad vi har at se frem til i Danmark med en Ellemann som integrationsminister. Det skal nok blive sjovt, er jeg overbevist om. Nej, ved nærmere eftertanke er underholdende nok et bedre ord – det kommer i hvert fald ikke til at gå stille af.

Karen Ellemann i Kristeligt Dagblad: Vi skal ikke være fordømmende.

Reklamer

Responses

 1. Med Karen Ellemann vil vi komme borgerkrigen endnu et skridt nærmere.

  Danskere: Vær beredt!

  falkeøje

 2. Det er Karen Ellemann Kharabian vi taler om ikke?

 3. Det er det, men efter hun er blevet skilt, hedder hun kun Karen Ellemann. I øvrigt tror jeg, det var Kimpo, der fik ørerne i maskinen, da han antydede, at hendes holdninger var påvirkede af, at hun har været gift med en muslim. Armenien, hvor hendes eks-mand kommer fra, er nemlig et næsten 100% kristent land.

 4. JanChris, som åbenbart tror at vide “hvad amerikanerne ville sige” (til hvad?), forbavser mig ved tilsyneladende ikke at kende forskel på ord som “seize” (gribe) og “cease” (holde inde).

  Det vil JanChris så straks holde op med, not?

  gl-j

  PS: Eller nuts?

 5. Det vil han, og i øvrigt undrer han sig over, hvordan han kan lave så dum en fejl, når nu netop det at stave er én af hans helt store styrker – på alle de sprog, han behersker.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: