Posted by: JanChris | 26/07/2008

Så vandt de (selv)-gode alligevel over de onde

Med gårsdagens kendelse fra EF-domstolen, der fastslår, at personer fra ikke-EU-lande, ved indgåelse af ægteskab med EU-borgere, uden videre kan bosætte sig i ægtefællernes hjemlande, er den danske udlændingelovgivning med tilhørende 24-års-regel, tilknytnings- og forsørgelseskrav etc. de facto sat ud af kraft. I forvejen var antallet af familiesammenføringer stærkt stigende, og med den seneste udvikling in mente vil den tendens selvsagt fortsætte eller måske endda eksplodere.

Den europæiske indvandringslobby ser altså ud til at have vundet kampen mod den islam- og indvandringskritiske højrefløj. Nøgtern set er det ikke nogen overraskelse, for indvandringslobbyen er simpelthen for stærk: Den kontrollerer de fleste mainstream-medier, erhvervslivet, uddannelsessystemet, domstolene og den offentlige mening. Det var bare et spørgsmål om tid, før sluserne til EU ville blive åbnet på vid gab.

I Danmark er Det Radikale Venstre sammen med Politiken den fremmeste repræsentant for den selvgode elite, der sjældent selv bliver konfronteret med det multikulturelle samfunds velsignelser, men alligevel prædiker om selvsamme ved enhver given lejlighed. For et nogenlunde normalt tænkende menneske kan det være mere end svært at forstå, hvorfor manden med det tomme blik, Morten Østergaard, og konsorter har så travlt med at afvikle Danmark som nationalstat.

Hvad foregår der inde i hovederne på disse oikofober (selvhadere)? De ved jo ligeså godt som alle andre, at udlændingelovgivningen ikke har til hensigt at holde en ung dansk studerende med sin brasilianske kæreste ude af landet. Er det den kollektive europæiske/vestlige skyldfølelse efter Jødeforfølgelserne og Apartheid-regimet, der tynger, eller drejer det sig snarere om at importere et nyt vælgergrundlag for venstrefløjen til Europa uanset konsekvenserne? Svaret blæser i vinden, men under alle omstændigheder er det meget sigende for De Radikales virkelighedsforståelse, at deres tro på det multikulturelle samfund forekommer ligeså urokkelig i dag som for 20 år siden, på trods af, at alle højrefløjens advarsler om den ulyksalige udvikling har vist sig at holde stik. De Radikale er simpelthen ikke modtagelige for saglige argumenter. Med Lars Løkkes ord (dog sagt i en anden sammenhæng) har de fødderne solidt plantet i den blå luft.

Heldigvis er der også fornuftige stemmer på venstrefløjen. Én af dem er sociolog Henrik Dahl, der ligesom sin kone, MF’er Christine Antorini, selv er socialdemokrat. Allerede inden den borgerlige regering kom til magten i 2001, sendte han følgende svada til De Radikale: (…) Indvandringslovene er lavet til situationer, hvor man er på studietur i udlandet og får en schweizisk kæreste og gerne vil have hende med hjem. Systemet kan godt håndtere den slags. Systemet er ikke lavet til en systematisk kolonisering fra tyrkisk eller pakistansk side. Den form for kolonisering var uforudset, da man lavede de her regler. Selvfølgelig er man nødt til at lave hele den tænkning om. De Radikale må for eksempel holde op med at dyrke konventioner, som om de var skrevet af Gud personligt. Det Radikale Venstres udlændingepolitik er en kolossal katastrofe. (B.T., d. 02.09.01)

Det mest bekymrende ved den seneste udvikling er, at islam- og indvandringskritiske danskere ikke længere kan regne med regeringspartierne. Det står ganske enkelt ikke klart, på hvilken side Fogh og co. befinder sig. Skal hensynet til EU-samarbejdet veje tungere end bevarelsen af et nogenlunde velfungerende Danmark? Med tanke på Foghs magtsyge og kynisme hælder Omnial mest til det første. I så fald vil Dansk Folkeparti blive et meget stort parti, for der er ingen som helst tvivl om, at de seneste uger virkelig har været en øjenåbner for mange danskere med hensyn til EU og muligheden for at føre en selvstændig udlændingepolitik.


Kommentarer

 1. Nu er der ikke andre udveje, end at lave konventionerne helt om og melde os helt ud af EU.
  Vil de gamle partier og politikere ikke det, så skal alle gode patriotiske danskere vende dem ryggen.

  Hvis ikke, så fyldes landet med arbejdssky elementer fra den muslimske Verden, og vi tvinges til at forsørge dem alle.
  Det må ikke ske.

  Ud af EU!!!

  falkeøje

 2. Melde os ud af EU? Og hvordan skal den lige skæres, Falkeøje? Vi får jo ikke en gang lov at stemme om traktaten?

 3. Vi skal droppe de gamle partier og politikere.

  falkeøje

 4. Kære Jan
  Rigtigt godt indlæg. Men det mest vidtrækkende i dommen fra EF-domstolen er ikke undermineringen af de danske regler, som var helt forudsigeligt men derimod den del af kendelsen, der åbner en ladeport for legalisering af afviste asylansøgere gennem familiesammenføring.
  Klagerne var afviste asylansøgere, så domstolen kunne have afvist klagen med den logiske begrundelse, at personerne ikke havde permanent ophold i noget EU-land, men istedet lægger domstolen vægt på, at retten til privat- og famililiv er autonom og overtrumpfer landets regler for legalt ophold.
  Så en afvist irakisk asylansøger, som nægter at rejse hjem kan herefter gifte sig med en svensker og flytte til Malmø i et halvt år, og herefter flytte tilbage til Danmark, hvorefter de danske myndigheder ikke kan røre ham. Det er ganske enkelt ufatteligt, at nogen borgerlig regering i noget EU-land kan leve med den slags forumshopping. Jeg er dog glad for, at det hele så og sige konvergerer på samme tid, for problemet er så gigantisk, at kun udmeldelse af EU og Den europæiske menneskerettighedskonvention kan løse problemet.
  Politikerne driver os ud på en selvmordskurs, som kun kan ende med økonomisk kaos og virkeligt hård nationalisme. Men kan vi ikke undgå udviklingen, så lad os hellere få den nu, så vi kan forberede os på det politiske jordskred.
  Jeg har noget materiale, som jeg tænker er af interesse.
  Hvis du er interesseret, kan du skrive til mig på perhdk[at]gmail.com

 5. Tak for dit indlæg. Det er rigtigt, at også bl.a. afviste asylansøgere ifølge dommen kan blive familiesammenført med en EU-borger i dennes hjemland, men om det er den mest vidtrækkende konsekvens, ved jeg ikke. Det kræver jo immervæk, at man – proforma eller ej – finder en ægtefælle i et EU-land.
  Du nævner, at problemerne kun kan løses ved, at Danmark melder sig ud af EU og opsiger sin tilslutning til menneskerettighedskonventionerne. Ingen af delene vil dog ske, så det bliver spændende at se, hvad regeringen så vil gøre. Under alle omstændigheder tror jeg ikke på nogen “happy ending” i denne sag eller for Danmark som helhed – desværre.

 6. hvor er det gyseligt så megen had, som kan udspyes i religionsfejdernes navn. Tænk hvis mennesker kunne komme til denne enkle erkendelse: MENNESKETS TILSTEDEVÆRELSE PÅ DENNE KLODE (Jorden) ER LIGEGYLDIG.
  Så kunne mennesker leve side om side i fordragelighed og ny denne klode som det den er: PARADISET.

 7. så blev det klart: negativ kritik er ikke velkomment på denne streamer.

 8. undskyld venligst fejlen i indlæg kl. 10,57.
  Der skal stå: —-fordragelighed og NYDE denne klode —-.”


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: