Posted by: JanChris | 21/07/2008

Når statsministeren har vigtigere ting at give sig til…

Mens vores kære statsminister, Anders Fogh Rasmussen, holder ferie i Frankrig – afbrudt af deltagelse i en konference om den såkaldte Middelhavsunion i Paris – tårner problemerne sig op i det provinsielle Danmark. Udlændingepolitikken ligger takket været Berlingske Tidendes kampagnejournalistik i ruiner. Det bekymrer dog ikke Fogh, der i forbindelse med ovenstående konference erklærede, at han ikke havde hørt om sagen (her må der godt grines).

En anden sag, der tilsyneladende er af mindre væsentlighed i statsministerens optik, drejer sig om Grønlands uhyrlige olierigdomme, der som Omnial tidligere har skrevet, af uvisse grunde skal foræres væk til indbyggerne på verdens største ø. Alt imens regeringen fabler om alverdens reformer, der skal fremtidssikre velfærdssamfundet, giver den frivilligt og med åbne øjne afkald på et svimlende milliardbeløb, der formentlig kunne sikre det selvsamme velfærdssamfunds opretholdelse til evig tid.

Da Fogh åbenbart end ikke vil nedlade sig til at fortælle danskerne, hvad baggrunden er for denne særegne beslutning, er vi overladt til at drage vores egne konklusioner, men i dette tilfælde er det særdeles svært at finde nogen logisk forklaring. Omnial bryder sammen og tilstår: Det overgår min forstand, men det siger selvfølgelig heller ikke så meget…

Se TV2’s indslag om den grønlandske olie på TV2 Sputnik under Nyhederne/22:00 (21-07-2008)/Vil afskrive grønlandsk olie (direkte link er ikke muligt).


Kommentarer

  1. De enkelte indlæg virker, men når man går til din forside får man denne meddelese:

    7.22.2008 Blogbar vedligeholdes.

    Måske er det en fejl?

    Men nu har jeg i hvert fald advaret dig.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: