Posted by: JanChris | 18/07/2008

Efterlysning: Nyt job til Pia Christmas-Møller (hastesag)

Findes der ikke en behjertet borgerlig erhvervsmand el. lign., der har- eller kan formidle et job til løsgænger Pia Christmas-Møller? Det skal helst være i velgørenheds-/godhedsindustrien, og lønnen skal ikke være på under 700-800.000 kr., men hvis begge dele ikke er mulige, er jeg sikker på, at der kan blødes op på det første kriterie.

Når det haster så meget med at finde et nyt job til Pia Christmas-Møller, er det selvfølgelig fordi, den nuværende borgerlige regering med tilhørende støtteparti kun har 90 mandater, og dermed skal kun et medlem forlade højre side af folketingssalen, før flertallet skifter. Siger Christmas-Møller derimod helt farvel til politik, vil hendes mandat gå tilbage til De Konservative, og de borgerlige vil dermed igen have et lidt mere betryggende flertal.

Helt specifikt er Omnial nervøs for den forestående undersøgelse af vejledningen om familiesammenføringer mellem danskere og Ikke-EU-borgere i Danmark hos Udlændingestyrelsen/Udlændingeservice. Kommer Ombudsmanden som forventet frem til den konklusion, at forholdene har været kritisable, og at der er grundlag for også at kritisere de ansvarlige ministre, vil der fra oppositionens side formentlig rejse sig et krav om en rigsretssag mod én eller flere ministre. I så fald kan det ikke udelukkes, at en borgerlig politiker vil skifte side. Det sås bl.a. i 1993, da en MF’er fra Venstre stemte for en rigsretssag mod daværende justitsminister, Erik Ninn-Hansen. Hendes navn var Birthe Rønn Hornbech!


Kommentarer

  1. Det ville kun være godt at få et kæmåe slagsmål, hvor hykleriet kommer til skue, et opgør med den forkælede borgerlige anstændighed er tiltrængt. Lad der bare komme et hurtigt valg. Fogh er alligevel mentalt emigreret, ja han er næsten en udlænding. Vi kunne kalde det et udlændingevalg 🙂

  2. Udlændingevalg er altid gode for højrefløjen, men i så fald skal Fogh tage klar stilling til fordel for den danske udlændingelovgivning og imod EU’s konstante indblanding. Det har jeg svært ved at forestille mig, specielt nu, hvor han prøver at fedte sig til et topjob i netop EU. Det ville jo også virke bizart, hvis han – efter at have talt om at afskaffe de danske forbehold – pludselig skal til at argumentere for at udvide dem. Nej, Fogh vil træde vande og lade andre føre ordet, indtil hans egen fremtid er sikret.

  3. […] Et par indlæg fra Omnial får mig til tasterne her. Omnial synes at bekymre sig om VKO-flertallet. Anders Foghs evige fedteri for det EUnukiske etablissement vidner om en mand, hvis primære interesse ikke er nationens ve og vel. JanChris vil gerne have et udlændingevalg, men på den betingelse at Anders Fup skal tage klar stilling til fordel for den danske udlændingelovgivning og imod EU’s konstante indblanding. […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: