Posted by: JanChris | 20/03/2008

Vejledning fra Rigspolitiets Færdselsafdeling til bilister

Rigspolitiets Færdselsafdeling har – i lyset af de seneste dages begivenheder – set stort på påskeferien og udarbejdet en helt ny Liste over standardudstyr til bilister. Tidligere indeholdt den kun tre ting: advarselstrekant, donkraft og skovl, men tiden står ikke stille, og nu er der altså føjet flere elementer til. På forhånd skal det dog pointeres, at det ikke er alle ting, der er absolut nødvendige at have i sin bil, men hvis man vil være med på noderne, anbefales det ikke desto mindre at anskaffe følgende:

 • Baseballbat: Absolut nødvendigt, hvis en fodgænger kigger skummelt på dig, mens du kører.
 • Økse: Hvis en patruljevogn gør tegn til at stoppe dig, skal du ikke finde dig i det, men i stedet kaste en økse mod dens forrude.
 • Gevær/håndvåben: Hvis du er blevet uvenner med nogen, løser du nemmest og bedst konflikten ved at køre hen til de pågældende og affyre ca. 100 skud mod dem. Derfor skal man altid have våben liggende i sin bil.
 • Knive og knojern: Uundværlige, hvis der opstår uoverensstemmelser med andre bilister.
Reklamer

Responses

 1. De danske rockere skulle være nær udkonkurreret af indvandrer banderne.

  Måske skulle de arbejdsløse medlemmer finde nye græsgange, og tilbyde service til bilister der er rådet i trafikale og andre konflikter med kulturberigere.

  Det ville være betryggende at man i tilfældet af sammenstød med en bil indeholdende én eller flere kulturberigere mindst ville kunne skaffe en snes rockertyper som modvægt til fætterbrigaden der ofte på få minutter tropper op i sådanne situationer.

  Det ville være dejligt om man kunne sikre sig en sådan opbakning hvis uheldet skulle være ud.

  Det anbefales dog at holde vinduer og døre lukket indtil redningsholdet ankommer.

 2. Nu ser det imidlertid ud til, at ofret for overfaldet på Amager var en indvandrer, og at gerningsmændene kaldte ham “Perkersvin”, inden de slog ham ihjel. En skrækkelig forbrydelse, der bliver 10 gange værre af at være begået af danskere. Jeg tror, Anders Fogh rykker ud med en fordømmelse inden for få timer, og det varer sikkert heller ikke lang tid, inden historien om den “racistiske forbrydelse mod en muslim” er nået til Mellemøsten.

 3. det sidste havde du ret i, Jan:)

  Vi er allerede stemplet som racister i Tyrkiet!

 4. Det var ikke så svært at forudsige, at historien hurtigt ville nå til Mellemøsten, for jeg lagde mærke til, at den dræbtes mor blev interviewet af en “udenlandsk” tv-kanal allerede samme aften, han blev erklæret død.
  Jeg tog dog fejl m.h.t. Fogh – i hvert fald indtil videre. Han kan jo nå det endnu.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: