Posted by: JanChris | 29/02/2008

En toppolitikers ufrivillige bekendelser

Undertegnede har fået tilsendt en udskrift af de bekendelser, en toppolitiker kom med, da vedkommende for nylig var på besøg hos en hypnotisør i Københavns-området. Den pågældende politiker har længe været deprimeret og var selv overbevist om, at det skyldtes ubearbejdede barndomstraumer, men virkeligheden var en anden, skulle det vise sig:

(…) “Jeg er ulykkelig, fordi jeg selv og ligesindede i årtier har hetzet mod højrefløjen, og så viser det sig, at Søren Krarup og co. har fået ret i alt det, de advarede mod. Bl.a., at de muslimske indvandrere set under ét ville være mere kriminelle og voldelige end etniske danskere og, at de i vidt omfang ville leve i parallelsamfund efter egne kulturelle normer og religiøse regler. De forudså også, at de nytilkomne efterhånden ville påtvinge danskerne de selvsamme normer og regler, hvilket på sigt ville føre til verbale- og fysiske konfrontationer. De mest rabiate talte sågar om, at der inden for få år ville opstå borgerkrigslignende tilstande. De påstod, at denne udvikling er uundgåelig i ethvert multikulturelt samfund – i hvert fald i dem, hvor muslimer udgør en betragtelig del af befolkningen. Vi kaldte dem racister. Det var jo så nemt. Alle kan huske de europæiske kolonimagters behandling af de indfødte i bl.a. Afrika og Asien, jødeforfølgelserne i Europa og apartheidstyret i Sydafrika, og selvom højrefløjens skepsis over for islam og indvandringen – med ganske få undtagelser – ikke har noget som helst med disse sorte kapitler i verdenshistorien at gøre, brugte vi racismekortet alligevel, så vi slap for at forholde os til problemerne.

Nu er jeg ikke religiøs – det er vi generelt ikke på venstrefløjen, selvom vi er meget forstående og tolerante over for muslimer – men jeg takker alligevel gud for, at VKO-flertallet kom til magten i 2001. Godt nok havde vi allerede på det tidspunkt forårsaget uoprettelig skade på det danske samfund, men i det mindste er det siden lykkedes at begrænse katastrofens omfang en smule.

Det bizarre ved situationen er, at Danmark faktisk er ét af de lande i Europa, hvor muslimerne er færrest og bedst integrerede. Med det in mente skal der ikke megen fantasi til at forestille sig, hvilke tilstande, der hersker andre steder på det gamle kontinent i dag, og man kan kun grue for, hvilke forhold kommende generationer af europæere må leve under.

Almindelig logik tilsiger, at vi burde møde massiv kritik for den naive og uansvarlige indvandringspolitik, vi førte, men sådan er det slet ikke blevet, hvilket – for at bruge en tidstypisk term – må betegnes som fantastisk spin. Det er nemlig lykkedes – ikke mindst takket været DR og Politiken – at bilde danskerne ind, det er højrefløjens skyld, at det, den advarede- og kæmpede mod, blev til virkelighed. Det svarer til, at man giver et brandkorps, der – for døve øren – advarer mod, at en brand kan opstå og senere, da den alligevel bryder ud i lys lue, gør alt for at slukke den, hele ansvaret for de omfattende skader.

På venstrefløjen har vi aldrig spildt tiden på selvransagelse, heller ikke i dette tilfælde. Desuden fortrænger vi problemerne, ligeså snart vi vender hjem til vores herskabsvillaer og -lejligheder i Københavns velhaverkvarterer. Det er jo ikke ligefrem der, man mærker mest til det multikulturelle samfunds velsignelser, vel?Hvor er jeg? Nå ja… Fandt du ud af noget? Er det fordi, min mor ikke kunne lide mig? Hvor kommer den røg i øvrigt fra, er der nu bål i gaderne igen? Det er regeringen og Dansk Folkepartis skyld. Det ville aldrig være sket, hvis vi stadig var ved magten.”


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: