Posted by: JanChris | 28/11/2007

Rønn Hornbech: Uanstændigt at sammenligne politikere med Hitler – derfor gør jeg det selv

Som jeg kunne dokumentere i min lange artikel om Birthe Rønn Hornbech i går, er hun måske ikke helt så principfast, når det kommer til stykket, som hendes meningsfæller gerne vil give indtryk af. Her kommer endnu et mønstereksempel på det, man kunne kalde Hornbech-Hykleri: Den 30. januar 2000 udtalte CD’s Peter Duetoft meget smagfuldt følgende om Dansk Folkepartis formand til Jyllands-Posten: Hitler og Pia Kjærsgaard er to alen ud af et stykke. Jeg siger ikke, at hun er nazist, men hun har den samme holdning med at dele befolkningen op i over- og undermennesker, som Hitler havde. Kun et par dage senere tog Rønn Hornbech afstand fra sprogbrugen i samme avis: (…) Langt mindre er den altid moraliserende Peter Duetoft berettiget til at sammenligne en lovlig valgt politiker med Hitler.

Så langt, så godt, men sørme om ikke selvsamme Rønn Hornbech nu gør sig skyldig i netop det, hun kritiserede Duetoft for. Læs blot, hvad hun har sagt om Søren Krarup, en anden – med hendes egne ord – lovlig valgt politiker: Enhver må, når man hører Søren Krarup, komme til at tænke på Hitlers koncentrationslejre. (TV-Avisen, 23.11.07) Hør selv ved at klikke her.

Reklamer

Responses

 1. Godt arbejde 🙂

 2. Vi får vist en meget frisproget debat i den kommende tid.
  Så får vi se, om Birthe Rønn Hornbech er i stand til at tage som hun selv giver.

  falkeøje

 3. Tak, Kimpo.

 4. Sørg for, at “Omnial” vedbliver at holde et lødigt niveau med masser af let kontrollerbare, dokumenterende og bevisende henvisninger. Dertil hold “Omnial” fri for de skældsord, tilsvininger og usandheder, der florerer på mange andre blogge og blot beviser, at man der både mangler argumenter og evne til at formulere sig indsigtsfuldt og hæderligt. TAK!

 5. Selv tak, Salomon, jeg skal gøre mit bedste.

 6. Birthe R.H. har nok gået adskillige år over sidste salgsdato og vil sandsynligvis stå som et billede på det der nok bliver den sidste ,Fogh regerings ,deroute , ude af stand til at forstå den sammenhæng og de trusler DK og europa står over for.
  Endnu mere sørgeligt er det at evnerne åbenbart ikke rakte længere i V og K og med typer som Carsten Lauritsen, Sofie Løhde og Ellen T. Nørby på vej frem kan man kun håbe det bedste og frygte det værste.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: