Posted by: JanChris | 23/11/2007

Kaare R. Skou: Genialt at udnævne Rønn Hornbech, fordi inhumane Dansk Folkeparti ikke bryder sig om hende

Kaare R. Skou… Ja, hvad skal man sige? Der er i hvert fald tale om en mand, der må føle sig meget sikker i sin stilling, for kun to uger efter, han politiserede så voldsomt på TV2 News, at nyhedschef Michael Dyrby måtte irettesætte ham offentligt, fortsætter han nu, hvor han slap. Det vil sige, han har formentlig givet udtryk for sine personlige sym- og ikke mindst antipatier adskillige gange siden, men jeg har desværre ikke tid til at lytte til hans udgydelser hver dag.

Hvorom alting er, var det en lettere ekstatisk Kaare R. Skou, der i dag kommenterede udnævnelsen af Birthe Rønn Hornbech til ny integrationsminister, og når man bliver for ivrig, glemmer man nogle gange alle gode forsætter. Om det også skete for den gode gårdejer i dag? Døm selv, enten ved at lytte til oraklet her, eller ved at læse guldkornene i nedenstående transskriberede- og – for forståelsens skyld – lettere omskrevne form: (…) Jeg synes, det er et genialt træk, fordi det er et signal til Socialdemokraterne, De Radikale, Ny Alliance og SF om, at her kommer en minister, som de respekterer meget for hendes mod og hendes kunnen og hendes stædighed, og som ikke er særlig vellidt i Dansk Folkeparti på grund af hendes konsekvente humanisme. Så det er et træk, der vil genere Dansk Folkeparti og sende et signal til de øvrige partier om, at Anders Fogh Rasmussen – så vidt, det overhovedet er muligt – vil søge et samarbejde hen over midten. Det bliver interessant at følge, for dem, der kommer virkelig i clinch i Folketinget i den kommende tid, det bliver Birthe Rønn Hornbech og Jesper Langballe, og det vil garanteret ikke gå stille af.

Reklamer

Responses

 1. Jeg lagde også straks mærke til Kaare R. Skous åbenlyse propaganda. Den mand skal da fyres. Og ikke et ord om Birthe Rønn Hornbech labile tilstand.

  Det er et gamble fra Fogh, men jeg tror den gamle snakkemaskine har så meget ærefrygt for statsministeren, at hun vil gøre alt hvad han forlanger af hende. Hun kunne også ligepludselig vise sig som en strammer.. En omvandrende bombe er hun til enhver tid.

 2. Principielt er jeg imod at belønne folk for illoyalitet, og det synes jeg er tilfældet med Birthe Rønn Hornbech, men det er rigtigt: Hun er total uforudsigelig – man ved aldrig, hvad hun kan finde på. Jeg frygter, Fogh har udnævnt hende netop fordi, hun skal gå i krig med Dansk Folkeparti.

 3. > må føle sig meget sikker i sin stilling

  Jamen han er vel over 60. Så er han *er* meget sikker i sin stilling, det værste han risikerer er jo efterløn.

 4. “BRH er en grundtvigiansk humanist, og det bryder DF sig ikke om!”
  Citat Kaare R., TV2 News. (sådan ca.)

  “Danskerne er ikke blevet mere humanistiske, som alle havde troet, derfor stemte de igen på DF”
  Citat Peter Mogensen*), TV2 News. (sådan ca.)

  Hvorfor tror d’herrer kommentatorer, at DFs vælgere nødvendigvis er inhumane? Og hvorfor skal de partout være på TV2? Er der ikke jobs på DR?

  *)
  Lagde I mærke til hvordan Mogensen ikke kunne skjule sin dybe skuffelse over, at VKO kunne fortsætte på valgaftenen?

 5. Helle Ib er endnu en kommentator, man kan føje til samlingen. Hun taler også hele tiden om, at det er tid til en mere human- og anstændig udlændingepolitik. Human og anstændig over for hvem? Jeg tror roligt, man kan slå fast, at det ikke er de indfødte danskere, hun har i tankerne.
  Når Peter Mogensen slipper afsted med sine dybt politiserende udmeldinger, hænger det sammen med, at manden har en vis charme. Til gengæld hænger hans argumentation ikke altid sammen, og han er ikke ret god til at stave eller formulere sig, men det er jo selvfølgelig heller ikke så vigtigt, når man er skribent på én af landets største aviser…


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: