Posted by: JanChris | 16/11/2007

Omnial havde ret m.h.t. Ny Alliance

Omnial befinder sig stadig i en rus over valgresultatet og er derfor slet ikke færdig med at prale af egne fortræffeligheder. Onde tunger ville sige, det må kunne gøres på en enkelt linje, men dem om det…

Lige siden Ny Alliance blev stiftet, har jeg stædigt anfægtet påstanden om, at det nye parti under alle omstændigheder ville støtte en borgerlig regering under ledelse af Anders Fogh Rasmussen. Sådan har det ellers lydt fra samtlige politiske kommentatorers mund – med undtagelse af Hans Engell.

Nu er sandheden omsider kommet for en dag, og sørme om ikke det viser sig, at ledelsen i Ny Alliance hele tiden har været parat til at vende blikket over mod Helle Thorning-Schmidt og Socialdemokraterne. Således kunne det nu forhenværende folketingsmedlem, Leif Mikkelsen, allerede tidligt på valgaftenen i tirsdags bekræfte Omnials mistanke: Vi er villige til at kigge den anden vej. Godt danskerne allerede tidligt i valgkampen gennemskuede Khader og de andre fantaster…

Selvom TV2 og til dels også DR hver eneste aften tilegnede Khader og Ny Alliance deres tophistorie i henholdsvis Nyhederne og TV-Avisen efter devisen: Går han ind for en dronningerunde (i virkeligheden burde det hedde en Khader-runde) i dag eller ej, lykkedes det altså ikke at fravriste Dansk Folkeparti sin nøgleposition i dansk politik. Alt er altså mere eller mindre ved det gamle i dansk politik – den eneste, det ikke er gået op for, er… Naser Khader.

I dag “truede” Khader så regeringen med ikke at samarbejde om noget som helst, hvis ikke han får opfyldt sine ønsker om forbedrede forhold for asylansøgere. Som det rare menneske, Omnial er, vil jeg ikke undlade at give Ny Alliance-lederen et velment råd: For at kunne true, skal man have noget at true med – VKO har stadig flertal, og du er ikke mere og andet end en perifer figur i dansk politik.

Reklamer

Responses

  1. Netop dette træk – at true uden at have noget at true med, synes at være et særligt islamisk kendetegn. Det hænger åbenbart sammen med hele deres diktatoriske tankegang. Eftersom de sidder inde med den eneste og højeste sandhed her på kloden, så har de aldrig lært at lytte til andre og diskutere, for der er ikke noget at diskutere! Og demokrati ligger dermed helt uden for deres verden. Naser Khader har i valgkampen tydeligere end nogensinde blotlagt sin muslimske arv.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: