Posted by: JanChris | 11/11/2007

Derfor skal du stemme på venstrefløjen

– Fordi, du mener, en regering, der har ført den mest succesfulde økonomiske politik i Danmarkshistorien, skriger på at blive udskiftet. 

– Fordi, du ønsker et parti, der har sparet statskassen for et trecifret milliardbeløb og gjort gader og stræder meget mere sikre, hen, hvor peberet gror.

– Fordi, du er overbevist om, at politikerne er bedre til at bruge dine penge, end du selv er.

– Fordi, du synes, det kunne være spændende at lægge dit lands fremtid i hænderne på en flok uerfarne politikere, bare for at se, hvad der ville ske.

– Fordi, du mener, at en statsministerkandidat, der uden at blinke kan skifte politik fra dag til dag, ville være en fantastisk repræsentant for Danmark. 

– Fordi, du er overbevist om, at en statsministerkandidat, der under Muhammed-krisen opfordrede den nuværende regeringschef til at ”tage afstand fra tegningerne”, ville være en bedre forsvarer for ytringsfriheden, hvis en tilsvarende situation skulle opstå igen.

– Fordi, du lige har mistet din papegøje, og det vækker gode minder i dig, hver gang, du hører din statsministerkandidat.

– Fordi, du ikke går så meget op i, hvad folk siger, men mere, hvordan de siger det.

– Fordi, du ikke går så højt op i tal og ikke kan se forskel på 5 og 20, eller 0 og 8000.

– Fordi, du ikke kan se modsætningsforholdet mellem, at lederen for ét af venstrefløjspartierne er en indædt forsvarer for det multikulturelle samfund, samtidig med, at hun ikke vil lade sine egne børn nyde godt af det.

– Fordi, du mener, det ikke er diskvalificerende for lederen af ét af venstrefløjspartierne, at han har troet, USA havde en militærbase under den kilometertykke grønlandske indlandsis.

– Fordi, du synes, det er troværdigt, at et ateistisk og feministisk parti opstiller en religiøs fundamentalist, der i udseende og tale signalerer, at kvinder er mindreværdige.

– Fordi, du er sadomasochist og har en stor trang til at lægge dig fladt ned på maven, hver gang, du hører en religiøs autoritet.

– Fordi, du synes, det er mere synd for de mennesker, der kommer på tv, end dem, der lider i stilhed.

– Fordi, du mener, vindmøller forskønner det danske landskab, og selv drømmer om at få en opstillet i nærheden af dit hus.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: