Posted by: JanChris | 10/11/2007

Lars Løkke opfordrer vælgerne til at stemme på Dansk Folkeparti

Sent i går aftes kom der en bemærkelsesværdig udmelding fra Venstres næstformand, sundheds- og indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen. Han opfordrede ikke alene borgerlige vælgere til at stemme på Venstre og De Konservative, som det hidtil har været regeringens strategi, men også på Dansk Folkeparti, og lagde derudover afstand til Ny Alliance:(…) VKO-stemmer er jo 100 procent sikre Anders Fogh-stemmer, mens der er en proces­risiko ved Ny Alliance. Det vil jeg appellere til vælgerne om at tænke over, inden de stemmer på tirsdag.

Som forventet er udtalelsen blevet ignoreret i alle andre medier, men ikke desto mindre er den som nævnt opsigtsvækkende. Hos både Venstre og De Konservative har man nemlig gjort en dyd ud af at lægge afstand til Dansk Folkeparti og omvendt omfavne Ny Alliance. Først nu har regeringstoppen altså indset, at den strategi var forfejlet, og i stedet gør man et sidste desperat forsøg på at bevare VKO-flertallet.

Havde det ikke været bedre at melde klart ud allerede ved valgets udskrivelse: Vi ønsker at fortsætte det stabile og succesfulde samarbejde med Dansk Folkeparti, og vi vil under ingen omstændigheder slække på den stramme asyl- og udlændingepolitik. Hvis vælgerne vil det anderledes, er vi selvfølgelige villige til også at inddrage Ny Alliance, men vi foretrækker som sagt Dansk Folkeparti som støtteparti. En fast kurs er altid bedre end en slingrekurs, den har det nemlig ofte med at udvikle sig til en katastrofekurs.


Responses

  1. Mon ikke det er på tide, at danske politikere begynder at beskæftige sig med, hvad de vil gøre, den dag indvandrertallet bliver så stort, at indvandrernes stemmer bliver udslagsgivende i dansk politik.

    Så er det helt sikkert, at Islam vil få en fremtrædende plads i vort politiske liv, og imamerne bliver spurgt til råds om, hvad folk skal mene og gøre.

    Så ser jeg ingen anden udvej, end så er vejen banet for den borgerkrig, som alle inderst inde har vidst lurede i fremtiden, men som de har skubbet i baggrunden, fordi de ikke brød sig om at tænke på det.

    falkeøje


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: