Posted by: JanChris | 29/10/2007

Margrethe Vestagers snob-angreb på Pia Kjærsgaard

Omnial var så lamslået over Villy Søvndals vindmølle-bekendelse i DR2’s Debatten sidste torsdag, at jeg helt glemte at skrive om Margrethe Vestagers snob-anfald i samme udsendelse. Den radikale leder véd – det er ikke noget, Vestager tror – at hun er Pia Kjærsgaard moralsk og intellektuel overlegen, og i den tro – undskyld, viden – kom hun for åben skærm til at vise hele Danmark sit sande ansigt. Det kendte trofaste Omnial-læsere nu godt i forvejen, men det er jo altid godt at få dokumenteret sine påstande flere gange.

Margrethe Vestager under sit snob-anfald

I Debatten blev Pia Kjærsgaards indvending mod den radikale leders syn på regeringens energiafgifter affærdiget af Vestager med følgende svada: Nåh, lille ven, er lille ked af, den faldt for meget, så energiforbruget begyndte at stige igen? I baggrunden kunne man høre indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen sige: Det er ikke seriøst, og senere i udsendelsen konfronterede han Vestager direkte: Prøv lige at høre… (…) Margrethe, vi kommer jo ikke nærmere hinanden af, at du hele tiden bliver ved med at stå og tale lidt ned til os.

Omnial gruer for det skrækscenario, det ville være, hvis Danmark skulle ledes af de to kvindelige krukker, Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager, og kan egentlig ikke forstå, udsigten dertil ikke får flere vælgere til at løbe skrigende bort.

Hør Vestagers snob-anfald ved at klikke her, og lyt til Lars Løkkes modangreb her.


Responses

 1. Ha! Som om Margrethe ville sige sådan noget. Sikke en omgang ævl.
  Hun taler ikke ned til nogle, så bak sammen fjolser. I overdriver for meget med jeres fup-historier.

 2. _I_ har lige mistet alt form for støtte fra min side af. Margrethes angreb mod Pia var fuldkommen iorden. Pia havde da i den gang brug for den, hun sparkede til nogle da allerede lå ned. Samtidig med at hun var ekstremt dobbeltmoralsk med at snakke om at være ydmyg og samtidig prale og nedgøre på åben skærm.

  Farvel herfra!

 3. Jeg ved ikke, om det er mig, du hentyder til, men her på Omnial er der altså kun én skribent.
  Jeg brød mig heller ikke om alt, hvad Pia Kjærsgaard sagde i går aftes i Partlederrunden, og jeg syntes specielt, hun var skinger i sine angreb på dem, der havde sat spørgsmålstegn ved Tronfølgeloven og ultimativt monarkiet. Jeg mener, det er en helt legitim diskussion.
  Når det er sagt, er Margrethe Vestager et studie i selvfornægtelse og udenomssnak. Hun lever i sin helt, helt egen verden sammen med nogle få andre radikale, men hende om det. Kommer De Radikale ikke snart i regering, vil de være ude af Folketinget om to valg.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: