Posted by: JanChris | 30/09/2007

DRC: Forfølgelse af anderledes tænkende i den gode sags navn

Bloggen Monokultur har et fint lille indlæg om frifindelsen af DF-trioen, Mogens Camre, Søren Krarup og Morten Messerschmidt, for racisme. Masseanmeldelsen blev, som utallige gange før, indgivet af det berygtede Dokumentations- og Rådgivningscentret om Racediskrimination (DRC). I realiteten er der tale om et center til forfølgelse af den indvandrings- og islamkritiske danske højrefløj. Målet er at lukke munden definitivt på denne fløj, enten ved at få dens tilhængere idømt betingede fængsels-straffe, der skal fungere som afskrækkende/forebyggende foranstaltninger, eller simpelthen få dem smidt i fængsel med det samme. Midlet er som nævnt en flod af racismeanmeldelser. Hvordan kritik af islam, en religion, kan betegnes som racisme, må stå hen i det uvisse, men racisme lyder jo slemt og giver associationer til jødeforfølgelser og apartheid, og desuden er begrebet jo blevet udvandet med tiden, så man nu kan bruge det i næsten alle sammenhænge.

DRC’s metoder giver mindelser om totalitære regimers forfølgelse af anderledes tænkende og viser endnu engang det antidemokratiske sindelag, der stadig findes på dele af venstrefløjen. Det vil centret selvfølgelig benægte og i stedet argumentere for, at det kæmper for mangfoldighed og forskellighed, men hvorfor skal der så ikke være plads til islam-kritikere?

I den konkrete sag begundede statsadvokaten for København og Sjælland sin afgørelse på følgende måde: Der gælder i denne situation en særlig vidtgående ytringsfrihed for politikere om kontroversielle samfundsanliggender. Personligt er jeg noget overrasket over frifindelsen, men man skal huske på, at statsadvokaten er en embedsmand, ikke en retsinstans. Hvis sagen først kommer for en domstol, er det – med de danske dommeres overvejende venstreorienterede observans in mente – næsten umuligt at forestille sig, at tre prominente politikere fra DF ikke vil blive dømt ved én eller anden instans. Dette scenario er stadig realistisk. DRC fortsætter nemlig sin racismeanmeldelses-spamming og har allerede anket afgørelsen til Rigsadvokaten.

DRC afslører hulheden i sin ædle sag ved udelukkende at rette skytset mod etniske danskere. Centret mener åbenbart, det er en naturlov, at kun hvide mennesker kan være racister, men sandheden er jo, at 99,99% af alle danskere ikke på nogen måde kan betegnes som sådan, hvorimod det forholder sig anderledes med en noget større del af de muslimske indvandrere. Danskerne har i hele deres skole- og uddannelsesforløb fået tudet ørerne fulde om nazismens uhyrligheder og bærer derfor en konstant skyldfølelse for fortidens synder på deres skuldre. Alene af den grund, er det meget få danskere, der kan finde på at sige noget racistisk om- eller til folk med en anden hudfarve. Mange muslimer er derimod opdraget til at opfatte sig selv som værende mereværdige i forhold til medlemmer af andre trossamfund, herunder især kristne. I deres verdensbillede er vestlige samfund dekadente, hvilket bl.a. viser sig ved kernefamiliens gradvise opløsning, accepten af homoseksualitet, pornoficeringen af det offentlige rum og de danske kvinders frigjorthed. Derfor taler denne gruppe af muslimer også langt værre om- og til danskere end omvendt, men da racisme per definition kun kan rette sig fra en hvid- mod en brun- eller sort person, vælger DRC og alle andre lignende organisationer helt at ignorere disse tilfælde.


Kommentarer

  1. Når de har gjort sig tilstrækkeligt uheldigt bemærket, så vil det bestemt ikke være svært at gøre gengæd.
    Muslimerne holder sig bestemt ikke tilbage med racisme.

    falkeøje


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: