Posted by: JanChris | 25/09/2007

Kaare R. Skou: DF vil tage ytringsfriheden fra Asmaa

I et indslag i TV2-Nyhederne kl. 19 søndag aften om vores alle sammens Asmaa Abdol-Hamid kom Kaare R. Skou med følgende påstand: Hendes religiøse signaler generede Dansk Folkeparti så meget, at ytringsfriheden skulle tages fra hende. Nu er Dansk Folkeparti som bekendt ikke begejstret for muslimske tørklæder, og det er rigtigt, at Pia Kjærsgaard og co. ikke mener, dette totalitære symbol hører hjemme på Folketingets talerstol, men derfra og til at ville fratage Asmaa sin ytringsfrihed er der dog alligevel uendelig langt. Kaare R. Skou er udmærket klar over, at hvis Folketingets Præsidium godkender tørklædet, vil Dansk Folkeparti som en selvfølge rette sig efter afgørelsen.

Asmaa Abdol-Hamid

Måske skulle Kaare R. Skou stoppe med at være både politiker og journalist på én gang og i stedet hellige sig ét af hvervene helt. Hvis han vælger at blive politiker og opnår valg til Folketinget, er jeg overbevist om, DF vil lade ham vrøvle alt det, han vil, akkurat ligesom det ville være tilfældet, hvis Asmaa – må guderne forbyde det – skulle blive valgt.

Indslaget kan ses på TV2 Sputnik 


Kommentarer

  1. “Omnial bestræber sig på at levere selvstændig journalistik.”

    Så du brokker dig over Kaare R. Skou, men kalder det du laver journalistik? Ironisk.

  2. Hvad går din konkrete kritik ud på? Generelt kan jeg sige, at forskellen på Kaare R. Skou og undertegnede er, at han skal levere saglig og objektiv journalistik til sine seere, mens jeg har en holdningspræget blog, hvor jeg ikke lægger skjul på, hvad jeg mener. For mig er det dog yderst vigtigt, at de faktuelle oplysninger, jeg bringer, altid er i overensstemmelse med sandheden.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: