Posted by: JanChris | 16/09/2007

Fogh og Hvilshøj lefler for fantasterne fra Ny Alliance

Rygterne vil vide, at Anders Fogh i kølvandet på stiftelsen af Ny Alliance har analyseret sig frem til, at det lille parti – repræsenteret i Folketinget med hele tre medlemmer (1,68% af alle politikere på Christiansborg) – vil blive en fremtidig magtfaktor i dansk politik. Da Fogh samtidig af hensyn til sit eftermæle og muligheden for om nogle år at få en europæisk toppost er nødt til at lægge afstand til Dansk Folkeparti, taler meget for, at Ny Alliance – om vælgerne vil – efter næste valg bliver regeringens foretrukne samarbejdspartner. Indtil da skal Fogh ud på en meget svær balanceakt, hvor han på den ene side skal lefle så meget for Ny Alliance, at Khader og co. ikke slutter sig til venstrefløjen, og på den anden side stadig sørge for at stille det nuværende parlamentariske grundlag, Dansk Folkeparti, tilfreds.

Fogh har dog allerede klart signaleret, at han er parat til at give indrømmelser for at tækkes Ny Alliance. Vel vidende, at netop udlændingepolitikken er den største hindring for støtte fra det populistiske medieparti, bagatelliserede statsministeren i sin grundlovstale betydningen af det muslimske tørklæde, og et par måneder senere henrykkede han endnu engang Ny Alliance ved at tale om nødvendigheden af endnu mere udenlandsk arbejdskraft. Integrationsminister Rikke Hvilshøj er helt klart også på frierfødder over for Naser Khader og på faneflugt fra Dansk Folkeparti – efter al sandsynlighed på udtrykkelig ordre fra statsministeren, hvilket følgende eksempel dokumenterer: I juni udtrykte DF’s Søren Espersen endnu engang bekymring for, om de voldsomme flygtningestrømme til Sverige om nogle år ville få det svenske velfærdssystem til at bryde sammen, hvorefter mange af de nytilkomne – med svensk statsborgerskab i hånden – kunne tage til Danmark og belaste vores offentlige kasser. I første omgang erklærede Hvilshøj sig enig, men få timer senere var hun pludselig helt afvisende over for at gøre noget ved problemet. 

I det hele taget virker det som, integrationsministeren har fået til opgave at se med positive øjne på alt, hvad Ny Alliance foreslår. Hvilshøj er mærkelig nok også blevet forvandlet til en svoren tilhænger af det totalitære- og kvindeundertrykkende symbol, tørklædet. Mere bemærkelsesværdigt er det dog, at end ikke forslaget om at lade asylansøgere arbejde ude i det danske samfund, lige så snart de kommer til landet, og altså endnu mens deres ansøgninger behandles, kunne fremprovokere en bastant afvisning fra Hvilshøjs mund. Jamen, de har allerede under visse betingelser lov til at arbejde, som reglerne er i dag, lød det. Hvilshøj skulle selvfølgelig have gjort det glasklart for Ny Alliance, at forslaget er rablende vanvittigt. Tilstrømningen til Danmark vil vokse eksplosivt, hvis det rygtes ude i verden, at man kan komme til at arbejde, umiddelbart efter, man har sat sine ben her i landet. Hvordan skal man kunne sende folk hjem igen, hvis de har fast arbejde, er værdsatte af deres kollegaer, tager del i det sociale liv, der hvor de bor etc., også selvom de ikke har noget grundlag for at søge asyl? Medierne, med DR og TV2 i spidsen, vil producere “tudehistorier” i et hidtil uset antal. Desuden risikerer man, at krigsforbrydere, kriminelle og andre suspekte eksistenser bevæger sig frit omkring i Danmark, hvis man lader folk arbejde, inden man har undersøgt deres baggrund grundigt. Hvordan skal man i øvrigt kunne bestride et job, hvis man ikke kan tale noget som helst sprog, der bare minder om dansk eller engelsk? Alt i alt er Ny Alliances forslag ét af de mest latterlige, jeg nogensinde har hørt om, og man skal også huske på, at der tilsammen kom ca. 46.000 udlændinge til Danmark sidste år. Hvis alle aspekter af Khader og co.’s asyl- og udlændingepolitik blev ført ud i livet, ville tallet formentlig stige med titusinder af mennesker. Kan Danmark virkelig gabe over så stort et antal? Et nyt Randers eller Esbjerg til landet hvert år! Ny Alliances udlændingepolitik er et potentielt vanvidsridt.

Endnu et eksempel på Hvilshøjs falden på halen over Naser Khader kom, da han oven på nyheden om en tredje terrorsag på dansk grund foreslog oprettelsen af et kontor under integrationsministeriet, der skulle undersøge, hvorfor unge muslimer bliver terrorister. Hvilshøj var straks med på idéen, der ser ud til at blive ført ud i livet i i total overensstemmelse med Khaders ønsker. Overordnet set mener Hvilshøj, at radikaliseringen skyldes, at de unge føler sig fanget mellem deres oprindelige- og danske kultur, men det gælder jo også for anden- og tredje generation af grønlændere, jamaicanere, tyskere etc., og alligevel føler disse nationaliteter ikke en ubændig trang til at sprænge uskyldige mennesker i luften… I den sammenhæng vil jeg godt give Hvilshøj et helt gratis råd: Prøv at læse i koranen, så ved du, hvor hunden ligger begravet.

Selvom man med god grund kan kritisere Fogh for hans aldrig svigtende sans for at skifte standpunkt, når han finder det opportunt, har han ret så langt, at der er en reel risiko for, at Ny Alliance bliver tungen på vægtskålen efter næste valg. Det er det første rædsels-scenario for de mennesker, der virkelig bekymrer sig om Danmarks fremtid. Det andet rædsels-scenario – og her taler vi virkelig om en skrækfilm, der ville gøre Stephen King misundelig – ville være, hvis Ny Alliance og De Radikale kan danne flertal sammen med regeringen uden om Dansk Folkeparti. For brede kredse i Venstre og især hos De Konservative ville dette valgresultat være en drøm, der blev til virkelighed – for de klartseende vælgere i dette land ville det som sagt være en katastrofe.  Et sådant udfald ville ikke nødvendigvis eliminere DF’s indflydelse, men den ville uden tvivl blive reduceret drastisk, hvilket i praksis ville betyde væsentlige lempelser i udlændingepolitikken.

Faktum er, at Det Radikale Venstre, hvis det havde haft magt som det har agt i de sidste seks år, ville have aflivet Danmark, som vi kender det, irreversibelt, bl.a. værdimæssigt, kulturelt og økonomisk. Det Radikale Venstre var og er et farligt parti, og de tilsammen fem meters (her overdriver jeg for nemhedens skyld lidt) ægte narcissisme, Ny Alliance kan tilbyde sine vælgere, Khader, Seeberg og Samuelsen, er ikke meget bedre, hvis overhovedet.


Kommentarer

  1. Din blog er for længe om at loade. Prøv wordpress.com, blogger.com eller smartlog.dk

    /Kimpo

  2. Nogle gange er den, indrømmet, og der er også andre problemer, men for det meste virker det da rimelig godt, synes jeg.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: