Posted by: JanChris | 29/06/2007

Omnial afslører: USA har militærbase 10 km over den marokkanske ørken!

Som trofaste læsere af Omnial vil vide, kunne denne blog under normale omstændigheder  ikke drømme om at danne fælles front med oppositionens sande leder, det intellektuelle og moralske fyrtårn, Villy Søvndal. I ganske særlige tilfælde kan man dog blive tvunget til at se stort på alle principper i sagens-, eller, lad os hellere sige, menneskehedens tjeneste, og for Omnial hersker der ikke den mindste tvivl om, at de nye, sensationelle oplysninger, der nu er kommet frem i den såkaldte “Fort Bragg”-sag kan retfærdiggøre selv en pagt med… Søvndal.

Sagen tog sin begyndelse, da SF’s daværende forsvarspolitiske ordfører under en togtur faldt over følgende udtalelse af orlogskaptajn Dan Termansen i DSB’s blad, Ud & Se: (…) Uanset om de befinder sig på specialstyrkernes base, Fort Bragg, 240 meter under den grønlandske indlandsis, eller i 10.000 meters højde over den marokkanske ørken. Oprørt over denne glasklare dokumentation for lyssky amerikansk virksomhed dybt under den kilometertykke indlandsis, satte Søvndal sig straks hen til computeren og skrev et spørgsmål til statsministeren, en disciplin, den nuværende SF-formand har en vis øvelse i: Vil statsministeren redegøre uddybende for specialstyrkebasen Fort Bragg, der angiveligt er placeret under den grønlandske indlandsis? Anders Fogh benægtede hårdnakket, at der skulle være nogen militærbase under indlandsisen og påstod i stedet, at Fort Bragg var hjemmehørende i North Carolina i USA. Nu har Søvndal og hans spørgsmåls-spammende meningsfæller på venstrefløjen jo i årevis sagt, at statsministeren er fuld af løgn, og denne gang ser der faktisk ud til at være noget om snakken. Omnial kan nemlig afsløre, at Ud & Se citerede Dan Termansen helt forkert. Det, han sagde, var i virkeligheden: Uanset om de befinder sig på specialstyrkernes base, Fort Bragg, i 10.000 meters højde over den marokkanske ørken, eller 240 meter under den grønlandske indlandsis.

På baggrund af de nye oplysninger i sagen vil Omnial – ligesom filminstruktøren, Christoffer Guldbrandsen, så effektfuldt gjorde det sammen med Enhedslistens Frank Aaen i forbindelse med sin research til filmen, Den Hemmelige Krig – i alliance med Villy Søvndal stille følgende spørgsmål til Anders Fogh: Vil statsministeren redegøre uddybende for specialstyrkebasen Fort Bragg, der angiveligt er placeret i 10.000 meters højde over den marokkanske ørken? Efter Omnials opfattelse er sagen af så essentiel betydning, at Anders Fogh ikke kan rejse på sommerferie til Frankrig, før han har besvaret spørgsmålet tilfredsstillende. Sker det ikke, må der straks nedsættes en undersøgelseskommission bestående af uvildige eksperter. Det vil så vise sig, om Fogh igen har ført Folketinget bag lyset.

Omnial har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Socialdemokraternes udenrigspolitiske ordfører, Mogens Lykketoft. Vi har dog fået oplyst, at han er sur, at regeringen er ond, og at statsministeren bør gå af.  

Omnial er også sikker på, man i USA vil se med største alvor på afsløringen. Hvad gemmer der sig 10.000 meter over den marokkanske ørken? Kunne det være en mobil fangelejr? Er der i så fald “vesterlændinge”, herunder “danskere”, blandt de indsatte? Gælder international lov og ret også så højt oppe? Under alle omstændigheder er der ingen tvivl om, at sagen kan være en potentiel bombe under George Bush. 

Se også: Villy Søvndal på Wikipedia 


Responses

 1. Ja nu er 2 gang jeg læser den, og den bliver bedre hver gang,
  skam få alle de onde menesker der ikke forstår Hr. Søvnighed

 2. Ja, Villy Søvndal er en mester i at stille intelligente spørgsmål. Jeg tror, statsministeren og andre regeringsmedlemmer er lykkelige over, at der er kommet ændrede regler, der forhåbentlig medfører færre- og måske endda lidt mere begavede spørgsmål, end det hidtil har været tilfældet.

 3. Den “militærbase”, der nu spøger, er en forlængst nedlagt sag.
  Man ønskede at vide, hvordan gange og tunneller opførte sig under indlandsisen.
  Der var også et kirkerum med et isalter dernede.
  Men det er forlængst historie.

  falkeøje

 4. This blog was… how do I say it? Relevant!!
  Finally I have found something which helped me. Thank you!

 5. It’s perfect time to make ssome plans for the future and
  it is time to be happy. I’ve read this post and if I coild I wish to
  suggest you some interesting things or advice. Perhaps you caan writee next articles referring to this article.
  I wish to read more things about it!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: