Posted by: JanChris | 21/04/2007

Når hyklere udstiller sig selv

Det er ganske morsomt at læse flere af kommentarerne i dagens udgave af Jyllands-Posten, hvor bl.a. en muslimsk- og en kulturradikal læser skummer af raseri over Søren Krarups sammenligning af det muslimske tørklæde med det nazistiske hagekors. Den er så ganske forfærdelig, kan man forstå, at den bør have alvorlige konsekvenser for DF-politikeren og hans parti, og under alle omstændigheder skal hverken Krarup eller nogen andre have lov til at sige noget lignende i fremtiden. Mellem linjerne står det klart, at læserbrevsskribenterne helst ser, at DF helt forbydes.

Religionen islam eller dens trosfæller må altså på ingen måde sættes i forbindelse med nazismen. Til gengæld er det helt uproblematisk for de to skribenter at sammenligne Dansk Folkeparti og dets medlemmer med den selvsamme ideologi og insinuere, at hvis dette anti-islamiske og nationalistiske parti får magt, som det har agt, vil det føre til masseudryddelser og etniske udrensninger. I DF’s tilfælde er der nemlig bevisligt tale om den inkarnerede ondskab, mens islam er en misforstået religion og dens tilhængere en forfulgt minoritet. Med det i baghovedet forstår man bedre, hvorfor Søren Krarup, Morten Messerschmidt og Mogens Camre skal retsforfølges for deres udtalelser, mens man uden at frygte for konsekvenserne kan fremstille Pia Kjærsgaard som bl.a. rotte, ekskrement, luder, heks, nazist, svin og bændelorm, ligesom nedenstående citater er helt omkostningsfrie for afsenderne:

Dansk Folkeparti er en pest, som ramte Danmark i 2001. (Fahmy Almajid, A4, 27.03.06)

Dansk Folkeparti burde være begejstret for Saddam, for han dræbte jo muslimer. Måske støtter partiet Irak-krigen, fordi man så kan sende flygtninge hjem. Det er nok der, hunden ligger begravet. (Holger K. Nielsen under en folketingsdebat d. 19.01.06, gengivet i Jyllands-Posten dagen efter.)

Dansk Folkepartis metastaser er trængt ind i public service-kanalernes bredbånd og sendeflade, hvor magtkritiske røster kun overlever på lånt tid, før den nationalistiske tsunamis censur og selvcensur også skyller P1 og DR2 ud i det store medielokum af boligprogrammer og døgnfluestjerner og madopskrifter og brystoperationer. (Rune Engelbreth Larsen i Politiken d. 24.09.05) 

Hitler og Pia Kjærsgaard er to alen ud af et stykke. Jeg siger ikke, at hun er nazist, men hun har den samme holdning med at dele befolkningen op i over- og undermennesker, som Hitler havde. (CD’s Peter Duetoft, Jyllands-Posten, 30.01.2000)

…Hvorvidt den politiske samtale bliver friere ved i stedet at kalde Ulla Dahlerup et røvhul eller et dumt svin, fremfor at anføre, at hendes udgydelser minder om nazisternes eller for den sags skyld Stalins propagandaretorik, må vi jo lade være op til Lars Hedegaard. (Georg Metz, Weekendavisen, 29.12.2005)

I puster til ilden, det ved du godt, og du er selv én af de værste til at gøre det, Kenneth (DF’s Kenneth Kristensen), med din konstante heilen imod muslimer og islam i Danmark. (P1-debat, 16.02.07)

Pia Kjærsgaard håber, der kommer et terrorangreb i Danmark, så hun kan give muslimerne skylden. (Birthe Rønn Hornbech)


Responses

  1. Niels Helweg vil nu have Folketinget til at udtale en misbilligelse af Søren Krarup.
    Var det så ikke på sin plads, om det danske folk iværksatte en underskriftindsamling, der udtaler sin støtte og sympati for Søren Krarup?
    Nu har Folketinget arbejdet direkte imod den danske folkevilje længe nok.

    falkeøje


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: