Posted by: JanChris | 09/03/2007

Kamal Qureshi: Overopportunisten er tilbage

Jeg indrømmer det blankt: Af alle danske politikere er Kamal Qureshi den, jeg bryder mig mindst om. Første gang, jeg lagde mærke til ham, var, da han i sin tid gav den daværende indenrigsminister, Karen Jespersen, skylden for et attentat mod et asylcenter, men det var slet ikke højdepunktet i hans karriere. Siden har Qureshi brilleret med det ene svinske angreb på regeringen og Dansk Folkeparti efter det andet. Intet er for lavt eller underlødigt. Indvandrerkriminaliteten, den religiøse ekstremisme blandt muslimer og ghettoiseringen er han derimod stæreblind for. Sådan er han, den gode Kamal. Nu vil jeg dog ikke kun fokusere på det negative: Jeg vil godt benytte lejligheden til at takke ham for at have holdt sig helt væk fra offentligheden i det sidste halve år. Det må have været hårdt, specielt, når man er så slemt angrebet af narcissisme, som det er tilfældet med Qureshi.

Nu er Kamal imidlertid tilbage igen, og han har åbenbart brugt sin lille medieorlov på at tænke. Normalt er det jo en god ting, men Kamal Qureshi er ikke normal. Hans konklusion på de seneste mange dages uroligheder på Nørrebro er, at valgretsalderen skal sættes ned til 15 år! Ja, du læste rigtigt. Ned! De brostenskastende og bilafbrændende konfirmander skal altså belønnes for deres modne opførsel ved at få lov til at stemme tidligere!

Et nogenlunde klart tænkende menneske ville ellers drage den modsatte konklusion af voldsorgierne. De unge respekterer ikke én af de mest basale demokratiske rettigheder, den private ejendomsret, og viser sig endda for manges vedkommende at være yderst voldelige, uden den mindste empati for andre menneskers liv og førlighed. Med tanke på voldspsykopaterne fra Nørrebro burde valgretsalderen altså sættes op, hvis ikke der var det lille problem, at man dermed også ramte en masse modne unge, der vitterligt har forstået, hvordan vores lille demokrati er indrettet.

Da vi er midt i en spintid, er det selvfølgelig interessant at se på, hvorfor Qureshi udtaler sig, som han gør. Man kunne godt få den mistanke, at han ser potentielle stemmer i horisonten. Det er dog på ingen måde nyt for ham. Han er vant til at gøre knuder på sig selv, se stort på sin baggrund, sin religion og sine værdier for at kapre vælgere. Som troende muslim er han f.eks. en indædt forkæmper for homoseksuelles rettigheder. Én af hans absolutte mærkesager er, at staten skal betale for insemination af lesbiske kvinder. Denne blogger har lidt svært ved at se, hvorfor netop dette emne skulle interessere en mand som Qureshi så brændende, og som en person, der ser spøgelser alle vegne, er jeg kommet frem til, at det nok skyldes en kynisk kalkulation fra hans side om, at det er noget, vælgerne i Sundby-kredsen gerne vil høre. I samme forbindelse vover jeg den helt uhørte påstand, at hvis Qureshi var opstillet i Vestjylland, ville han kæmpe indædt for bedre vilkår for svineproducenter.

Reklamer

Responses

  1. Han er også min yndlingsaversion. Jeg ville godt se den dag, hvor han går ind for, at mærkesagerne også skal indføres i hjemlandet Pakistan.
    Der var også sagen med Sundhedsstyrelsens sex-CD, hvor han går ind for, at skolebørn skal undervises i S/M og dyresex. Den kan, så vidt jeg ved, stadig down-loades fra hans hjemmeside, selvom SST har trukket den tilbage.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: