Posted by: JanChris | 17/02/2007

Abdul Wahid Pedersen: DF heiler imod muslimer og islam

Vores alle sammens parodi på en imam, Abdul Wahid (med tryk på første stavelse) Pedersen, er en hyggelig fyr med et sødt, næsten genert smil, der ikke helt stemmer overens med hans fortid som narkohandleren Reino Arild Pedersen eller hans drøm om, at Danmark skal laves om til et sharia-styre med stening, piskning, håndsafhugning, ny dresscode for kvinder, særlige “privilegier” for dhimmier etc.

Når Reino diskuterer med folk, der ikke umiddelbart kan se det helt store perspektiv i dette 1400 år-gamle samfund, plejer han at beskylde dem for at dæmonisere muslimer, være fremmedfjendske, racister etc. Hvad der nu falder en god imam ind, når han diskuterer med vantro. Med andre ord plejer han at holde en god tone i modsætning til højrefløjen, hvis tunger jo nærmest flyder over med den ene afskyelige bemærkning efter den anden. I går gik Reino dog en lille smule over stregen i P1-debat, hvor han diskuterede med DF’s Kenneth Kristensen. Det ved jeg, fordi, når værten, en socialdemokrat, siger det til en muslim, må det være sandt. Det, Reino sagde, var dog ved nærmere eftertanke ganske harmløst. I puster til ilden, det ved du godt, og du er selv én af de værste til at gøre det, Kenneth, med din konstante heilen imod muslimer og islam i Danmark. Herregud, undskyld Allah, Reino sætter jo kun Kenneth Kristensen og Dansk Folkeparti i forbindelse med en ideologi, der kostede 6 mio. mennesker livet. Helt ærligt mand, hvad er det f.eks. i forhold til at tegne en profet med en bombe i sin turban? Lad os lige få proportionerne på plads.

Hør selv udsendelsen ved at klikke her. Det direkte link til debatten er her. Vil du kun høre ovennævnte citat fra Reino, skal du spole ca. 12 min. frem.


Kommentarer

  1. kenneth er dømt efter racisme paragrafen, der blev vedtaget for at undgå nazismens genkomst. Abduls kommentar giver mening.

  2. Hvormange unge menneskers fordärv og död har Reino gjort sig skyldig til al den tid, han arbejdede som en af “Dödens Köbmänd”, narkohandlerne?
    Er det den forråelse, som får ham til at acceptere den barbariske sharialovs stening af kvinder og håndsafhuggelse af tyveknägte?


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: