Posted by: JanChris | 23/11/2006

Danskerne foretrækker Anders And frem for Jelved!

Når venstrefløjen hører noget, den ikke bryder sig om, plejer den som en automatreaktion at kræve “dokumentation”. På den måde kan man helt eller delvist kvæle debatten og lukke munden på personer, man ikke bryder sig om.

I dette tilfælde – det indrømmer jeg blankt – kan jeg ikke levere den nødvendige dokumentation. Alligevel fremsætter jeg følgende påstand: Danskerne vil hellere have Anders And som statsminister end Marianne Jelved!

For at dæmpe den forventede vrede fra de store radikale vælgermasser en lille smule, iler jeg her med forklaringen: Man forestiller sig, at 1000 danskere bliver ringet op af et analyseinstitut og stillet over for valget: Hvem foretrækker du som statsminister: Anders Fogh Rasmussen, Helle Thorning-Schmidt eller Anders And? Jeg vover den påstand, at væsentlig mere end 40 personer (4%) ville svare “Anders And” (Anja Andersen ville i hvert fald), og dermed er den evigt uheldige, men samtidig meget sympatiske, klodsmajor mere populær end den radikale leder. Ifølge en meningsmåling fra Catinét Research er det nemlig kun 4% af vælgerne (halvdelen af dem, der stemmer på de Radikale), der ønsker sig Jelved som landets nye regeringschef.

Anders Ands reaktion på meningsmålingenJelveds reaktion på meningsmålingen

Personligt mener jeg dog, at Marianne Helved ville være en mindst lige så god statsminister som Anders And: Det multikulturelle paradis er et lige så virkeligt scenario som Andeby, og islamiske fundamentalister er ikke værre end Bjørnebanden.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: