Posted by: JanChris | 12/11/2006

Den Store Dhimmi-Liste

Dhimmien opvarter sin herre.

Har overgivet sig fuldstændig (Dhimmi)

Tøger Seidenfaden: Oppositionens sande leder. Formåede næsten ene mand at få et flertal af befolkningen til at mene, Muhammed-krisen var Anders Fogh-, Jyllands-Posten- og Dansk Folkepartis skyld. Under den værste udenrigspolitiske krise i 60 år støttede han aktivt mellemøstlige diktaturer i kampen mod det danske demokrati. Tak, Tøger.
Marianne Jelved: Én af de hovedansvarlige for det multikulturelle samfund, vi har i dag. Hvis hun igen får magt, som hun har agt, vil det være decideret farligt for landet.
Elsebeth Gerner Nielsen: Rablende naiv og godtroende, ligesom Jelved.
Margrethe Vestager: Man kan kun bede til, hun ikke bliver Det Radikale Venstres næste formand. Også en stærk fortaler for det multikulturelle samfund, selvom hendes egne børn ikke skal nyde godt af fordelene…
Morten Østergaard: Det nyeste skud på stammen hos de Radigale. Tordner utrætteligt mod udlændingepolitikken og kæmper for en dansk stormoské.
Birthe Rønn Hornbech: Læs begrundelsen her.
Tim Jensen: Forsvarer muslimer og islamister til døden, ligegyldig, hvad de siger eller gør. Mente f.eks., at Abu Laban fortsat ville være en troværdig samtalepartner, efter han under Muhammed-krisen til TV2 havde udtalt, at han håbede boykotten af danske varer i Mellemøsten snart ville stoppe, for derefter få minutter efter at give et interview til en arabisk tv-kanal, hvor han sagde, at hvis boykotten fortsatte, så er det noget, vi kan glæde os over. Får du penge for det, Tim?
Jørgen Bæk Simonsen: Sammen med Tim Jensen den helt store islam-apologet i den danske forskerverden. Foregøgler at være uvildig ekspert, men hans personlige holdninger skinner altid klart igennem. Kaldte det for en falliterklæring for Danmark, da Abu Laban i februar 2006 ”truede” med at forlade landet. Arbejdede fra 2001 til 2005 i Syrien. Hvorfor rejste du fra dit idealsamfund, Jørgen?
Kjeld Holm: Den århusianske biskop kæmper utrætteligt for at fremme islams sag, bl.a. ved at fremføre injurierende påstande om kritikere af den store religion og aktivt støtte opførslen af en stormoské i Århus. Håber samtidig at kunne afvikle folkekirken i Danmark, dog først efter, han selv er blevet pensioneret.
Georg Metz: Én af de mest perfide aktører i den offentlige debat. Skal være glad for, at højrefløjen ikke kaster om sig med racismeanmeldelser, ligesom den fløj, han selv tilhører. Ellers kunne Metze-mand godt komme til at ruske tremmer. Overgås dog af…
Klaus Rifbjerg: Svælger i forestillingen om det multikulturelle paradis: Findes der noget smukkere end en mulat? Fra sit – nu opgivede – skattely i Spanien strøede han om sig med kloaklyrik, der går langt ud over normale menneskers forestillingsevne, mod den danske højrefløj, der ikke har set det samme lys – eller måske er det et fatamorgana – som den aldrende forfatter.
Carsten Jensen: Klaus Rifbjergs bror i ånden bevæger sig imponerende nok på samme debatniveau som sin mentor. Intet udsagn er for fornærmende, ingen sammenligning for perfid eller ulækker. Er det fordi, du selv blev mobbet i skolen, Carsten?
Rune Engelbreth Larsen: Kæmper utrætteligt for at fremskynde islamiseringen af Danmark. For den tidligere satanist er den vigtigste del af denne kamp at stoppe Dansk Folkeparti. Til det formål gælder alle midler, bl.a. racismeanmeldelser. En af de anmeldte, Louise Frevert, har på sin hjemmeside kaldt muslimer for kræftceller, mens Engelbreth Larsen har kaldt bl.a. Krarup og Langballe for metastaser (svulster). Hvornår anmelder du dig selv, Rune?
Niels-Erik Hansen: Denne fleksible personage er både centerleder for DRC (Dokumentations- og Rådgivningscenteret om Racediskrimination) og flygtningeadvokat for et privat firma, der modtager henvisninger fra… DRC. Racediskrimination er i øvrigt, når en hvid person diskriminerer en brun- eller sort person. Det gælder ikke den anden vej rundt, hvis nogen skulle være i tvivl…
Ritt Bjerregaard: Ophavskvinden til den absurde påstand om, at antallet af flygtninge/indvandrere ikke betyder noget. Forlod i 2002 sin post som socialdemokratisk udlændingeordfører, da den daværende formand, Poul Nyrup Rasmussen, ikke bakkede hende fuldt op i en strid med Karen Jespersen. Sidder bl.a. som overborgmester i København på partishopperen og sharia-tilhængeren, Wallait Khans stemme. Støtter aktivt opførslen af en stormoské i hovedstaden.
Uffe Ellemann-Jensen: Den tidligere så bramfri udenrigsminister og Venstre-formand går nu ind for nænsom brug af ytringsfriheden, der ikke inkluderer pubertetsagtige drengestreger som dem, JP offentliggjorde af en vis muslimsk profet. Den respektløshed burde have fået avisens chefredaktør, Carsten Juste, til at træde tilbage, mente han. Det gjorde Juste ikke. I stedet er det Ellemann selv, der er forhenværende, meget forhenværende. I dag er hans tidligere fjender blevet hans venner og omvendt. Han omgås med den største selvfølgelighed sharia-tilhængere, mens hans gamle partifæller og vælgere takker gud for, at han aldrig blev statsminister. Skal den undersøgelse af tonen i den danske debat, du gerne vil have foretaget, gå helt tilbage til din egen tid som politiker, Uffe?
Hans Skov Christensen: Den ellers intelligente adm. direktør for Dansk Industri ser fuldstændig ukritisk på indvandringen og dens følger, fordi han håber på billig udenlandsk arbejdskraft, der på sigt kan sænke de danske lønninger. Gjorde en ussel figur under Muhammed-krisen ved at lægge yderligere pres på Jyllands-Posten, da avisen allerede befandt sig i orkanens øje.
Niels Due Jensen: Som de fleste danske erhvervsledere er bestyrelsesformanden for Grundfos bedøvende ligeglad med ytringsfriheden. Når en lille del af den vigtige pumpe-eksport til Mellemøsten er truet, må man se stort på irrelevante småting. Tænk, hvis det årlige overskud kun ville være 1178 mio. og ikke 1234 mio. kr., som man er vant til. Det ville jo måske betyde, at 41. generation af Due Jensen-familien skulle ud at låne penge til et sommerhus! Til lejligheden kan jeg oplyse hr. Due Jensen om, at den samlede danske eksport faktisk blev større og ikke mindre på grund af Muhammed-krisen. I øvrigt er det helt fint, Niels, at du skælder ud på Dansk Folkeparti og dets hadske udfald mod indvandrere, men behøvede det at være i alliance med Kamal Qureshi?
Hans Jørgen Bonnichsen: Den tidligere PET-chef mente i fulde alvor, at de danske imamer havde æren for, at der ikke her i landet var voldelige episoder (vi ser storsindet bort fra mord-, bombe- og terrortrusler etc.) i kølvandet på Muhammed-tegningerne: Det er min vurdering, at de har medvirket til at øge den indre sikkerhed og bevare roen og kun påvirket positivt i den aktuelle situation. Man må altså forstå, at de selvsamme imamer, der, med deres “informations-rejse” til diverse mellemøstlige diktaturer, startede Muhammed-krisen, også var stærkt medvirkende til at afslutte den. Klart nok. Man ser også tit pyromaner være med til at slukke de brande, de selv har antændt. Under Bonnichsen og Lars Findsens ledelse begyndte PET at holde jævnlige møder med danske imamer. Mon Jonni Hansen også bliver inviteret til kaffe engang imellem? Venstremanden Bonnichsen er i øvrigt i dag ansat som TV-Avisens ”terrorekspert”.
Mette Winge: En af de mest ufrivillig komiske repræsentanter for venstrefløjen. Den temmelig ukendte forfatter advokerer for, at ytringsfriheden skal behandles med ynde og omhu, hvilket reelt betyder, at kun de rette personer med de rette meninger udtrykt på det rette intellektuelle niveau skal kunne udtale sig i offentligheden. Winge kunne ikke svare på, om hun også ville have været imod Muhammed-tegningerne, hvis de var blevet offentliggjort i Information eller Politiken.
Eva Smith: Juraprofessoren tilhører den venstreorienterede elite, der ikke ser sig selv som danskere, så længe en borgerlig regering med en stram udlændingepolitik er ved magten. Derfor er det heller ikke noget problem at sprede løgne og negativ propaganda om Danmark i udlandet, som Eva Smith i sin egenskab af formand for Europarådets Racismekomité, ECRI, gør. Vi er et dybt racistisk land, der behandler minoriteter (muslimer) meget dårligt, mener hun. Eva Smith forklarer her, hvor dokumentationen for de alvorlige påstande stammer fra: Jeg ved ikke, hvor rapportørerne har det fra, men de har hørt det, og derfor kan man ikke bare fjerne det fra rapporten, fordi regeringen er uenig. Alles klar, Eva.
David Trads: Chefredaktøren på den islandske containeravis, Nyhedsavisen, der kun mangler 850.000 læsere i at nå sit mål om 1 mio., har en fortid som politisk redaktør på Jyllands-Posten. Senere blev han chefredaktør på Information, hvor han lagde en ny- og mere liberal redaktionel linje. Én ting i forbindelse med David Trads har dog altid været konstant: hans had til Dansk Folkeparti. Det gav sig udslag i bogen Danskerne først – en historie om Dansk Folkeparti, og kulminerede, da Trads, efter et mislykket mellemspil som folketingskandidat for Socialdemokraterne, fik ansvaret for Nyhedsavisen. Tophistorien i premiereudgaven var “skandalen” om Muhammed-tegningerne ved en sommerfest i Dansk Folkepartis Ungdom. Trads mente- og havde ret i, at historien ville skabe offentlig forargelse. Tilbage står spørgsmålet om, hvorfor han ikke – i stedet for at blotlægge nye Muhammed-tegnere for deres uskyldige handlinger ved en privat fest – stillede sig solidarisk med de oprindelige tegnere og offentliggjorde de 12 tegninger fra Jyllands-Posten, sådan som han under Muhammed-krisen sagde, han ville have gjort, hvis han havde været chefredaktør? Få dage efter Nyhedsavisens “afsløring” af DFU’ernes skriblerier, leverede Trads endnu et mønstereksempel på himmelråbende hykleri. I P1-debat udtalte han, at det havde været fuldstændig ligeså relevant, hvis det havde været ét af de andre større danske partier. Selvsamme aften, 6 1/2-time senere, kunne DR1 så fortælle, at også Radikal Ungdom havde tegnet Muhammed under en fest. Nu skulle man jo tro, at Nyhedsavisen som det saglige- og objektive medie, det er, ville kaste sig over de Radikale, men nej, det gjorde Trads og co. ikke. Hykleri af værste skuffe, men vi havde ikke forventet andet, David.
Henning Dyremose: Den tidligere TDC-chef, der nu er bestyrelsesformand for telegiganten og desuden formand for Dansk Industri, er en intelligent mand. Hvis jeg nu siger til pressen, at jeg kun har tjent 30 mio. efter skat på at sælge min virksomhed, er der nok ikke nogen, der vil tænke på, hvad jeg tjente før skat, funderede Henning, og han fik næsten ret. Kun få medier nævnte, at den fattige arbejdersøn indkasserede 75 mio. kr. Ligeså skarpsindig er Dyremose, når det drejer sig om den måske vigtigste frihedsrettighed: Når man har ytringsfrihed, har man også lov til at lade være med at sige noget, hvis det er klogere. Der er sandelig mange ting, jeg kunne have lyst til at sige inden for rammerne af ytringsfriheden, men som jeg lader være med af respekt for andre mennesker. Eller er det i virkeligheden af respekt for eksporten, Henning? Godt du ikke blev statsminister!

På vej til at overgive sig

Anders Fogh Rasmussen: Læs begrundelsen her.
Connie Hedegaard: Regeringens gøgeunge er i virkeligheden mere radikal end konservativ. Inden hun – efter sin egen plan – overtager formandsstolen hos De Konservative, forsøger hun at genere og modarbejde regeringen og Dansk Folkeparti så meget som overhovedet muligt, vel vidende, at hun qua sin stærke position i det lille regeringsparti parti reelt ikke kan fyres. Springer før eller senere ud som ægte kulturradikal.
Lars Findsen: Det Radikale Venstres repræsentant i PET ville være at finde i dhimmi-kategorien, hvis ikke hans tjeneste havde forhindret et terrorangreb i Danmark. Mener – i strid med fakta – at højrefløjen er farligere end venstrefløjen og advarer mod det farlige debatklima, hvilket i virkeligheden betyder, at man ikke skal kritisere muslimer, fordi de mest rabiate elementer af denne gruppe så – utilsigtet selvfølgelig – kunne blive tvunget til at udøve terror her i landet. PET-chefen holder venskabelige møder med fredsommelige imamer, der ikke vil andet end at omstyrte det danske samfund. Samtidig bortcensurerer han informationer, der kunne stille “minoriteter” i et dårligt lys, såsom, at der i marts 2006 havde været 150 trusler mod Jyllands-Posten og 110 dødstrusler mod tegnerne af profeten Muhammed. Mens Hizb ut-Tahrir-medlemmer i tusindvis under demokratifjendtlige- og truende paroler får lov til at vandre hærgende gennem Københavns gader, mener PET-chefen ikke, at 10-15 repræsentanter for foreningen SIAD (Stop Islamiseringen af Danmark) skal have lov til at demonstrere i Gellerupparken, Vollsmose og på Nørrebro.

Endnu ubeslutsom

Helle Thorning-Schmidt: Har tilsluttet sig det meste af regeringens udlændingepolitik, men formentlig mest af taktiske årsager. Har efter sin tiltræden som formand – uden at blinke – bevæget sig fra højrefløjen til en position til venstre for midten, hvorfra hun med primitiv venstrefløjsretorik og evig brug af de samme fraser tordner mod regeringen. Hvis hun – må guderne forbyde det – skulle blive statsminister, ville vi med meget stor sandsynlighed se hendes vejrhanestrategi folde sig ud i fuldt flor, ligesom det var tilfældet under Muhammed-krisen, da hun først opfordrede til, at regeringen tager afstand fra tegningerne, for senere ynkeligt at trække i land, da forslaget mødte hård kritik: Jeg mener, regeringen skal understrege, at profet-tegningerne ikke på nogen måde repræsenterer den danske regerings holdning til islam. Men jeg mener ikke, det er regeringens opgave at tage afstand fra tegningerne som sådan. Ja, nu står det vist glasklart for alle.

Kæmper imod

Morten Homann: Den eneste fornuftige SF’er var også ene om at tale lige ud af posen under Muhammed-krisen. Desværre begår man den gamle fejl om at gøre min fjendes fjende til min ven, men som venstreorienteret og socialist kan man ikke være ven med islamister og reaktionære fundamentalistiske lande i Mellemøsten. Venstrefløjen begår en total politisk kortslutning, når man tror, at man tager hensyn til flygtninge og indvandrere i det danske samfund ved at beskytte deres religion. Vores opgave har altid været at sætte spørgsmålstegn ved alle religioner og stille os på menneskets side imod de religioner, der undertrykker dem. Helt uhørt roste han Muhammed-tegningerne, fordi de havde sat en god diskussion i gang om islam, terror og fundamentalistiske islamister, der ønsker at ødelægge vores demokrati. Homann har nu desværre annonceret, at han forlader Christiansborg efter næste valg. Hånden på hjertet, Morten, er det fordi, du ikke kan holde ud at sidde i folketingsgruppe med Kamal Qureshi?
Bertel Haarder: Denne bloggers yndlingspolitiker burde som manden bag den danske udlændingepolitik være i nedenstående kategori, men Haarder lod sig skræmme af at være nr. 1 på Islamisk Trossamfunds hadeliste og indrømmede, at han udøvede selvcensur. Det er jo netop at gå islamisternes ærinde, og dermed skuffede Haarder mange af sine vælgere.
Anne-Marie Meldgaard: Den tidligere socialdemokratiske udlændinge- og integrationsordfører nåede forrige sommer til enighed med regeringen og Dansk Folkeparti om det store og vigtige integrationsforlig, men blev siden underkendt af Socialdemokraternes ledelse, der valgte at trække sig fra aftalen. Forståeligt nok forlod Meldgaard sin post. Siden har hun været ”persona non grata” i sit eget parti – Helle Thorning-Schmidt hilser ikke engang på hende.
Erik Meier Carlsen: Tidligere journalist og lederskribent på venstreorienterede aviser, men har i de sidste ca. 10 år markeret sig som én af de få politiske kommentatorer, der for alvor har talt om konsekvenserne ved indvandringen fra fortrinsvis muslimske lande. Ser ikke Dansk Folkeparti som et onde, men opfatter det snarere som et sundhedstegn, at partiet og dets vælgere, der tidligere var marginaliserede, i dag har reel indflydelse på dansk politik. Forsøger til tider i for høj grad at fordele sol og vind lige i sine ledere, sandsynligvis for ikke at blive opfattet som regeringen- og Dansk Folkepartis skødehund. Desværre går lidt af hans skarphed derved tabt.
Ralf Pittelkow: Tidligere VS’er, men nu én af landets skarpeste islamkritikere fra sin platform som kommentator på Jyllands-Posten og i form af flere meget solgte bøger, som f.eks. Efter 11. september – Vesten og Islam og Islamister og Naivister. Vil dog ikke tage skridtet fuldt ud og indrømme, det er religionen islam i sig selv, der er problemet.
Karen Jespersen: Indenrigsminister fra 2000 – 2001, hvor hun gennemførte visse stramninger af udlændingepolitikken. Uenighed om samme emne var årsagen til, hun i 2003 forlod partiet, for igen at blive journalist og forfatter. Mener altid det samme som sin mand, Ralf Pittelkow.
Brian Mikkelsen: Den konservative kulturminister tordnede i 2005 mod middelalderlige normer og udemokratiske tankegange i det, han kaldte, kulturkampens nye front.
Lone Nørgaard
: Gammel feminist, der naturligt nok ikke bryder sig om den måde, nogle muslimer behandler deres kvinder på. Alligevel er hun ugleset blandt sine gamle kampfæller, der ikke vil sættes i forbindelse med højrefløjen under nogen omstændigheder og derfor helt har glemt, hvad de i sin tid kæmpede for.
Claes Kastholm Hansen: Forlod i september 1999 under skandaløse omstændigheder sin stilling som én af mange chefredaktører på Ekstra-Bladet, men fik hurtigt oprejsning som Groft Sagt-skribent på Berlingske Tidende. Den erklærede borgerlig-liberale Kastholm Hansen er utvivlsomt én af de bedste-, men også barskeste politiske kommentatorer i Danmark. Det foregår uden fløjlshandsker, når især de Radikale og Socialdemokraterne hudflettes, bl.a. for deres naive holdninger til den muslimske indvandring og dens følger.

Kæmper stærkt imod

Pia Kjærsgaard: Ingen dansk politiker, heller ikke Naser Khader, har måttet leve med så store personlige konsekvenser af sine holdninger som Pia Kjærsgaard. Er hadeobjekt nr. 1 i store dele af det danske samfund, herunder også medierne, og har måttet finde sig i næsten ubegribelige fornærmelser de sidste mange år. Alligevel fortsætter hun kampen mod islamiseringen af Danmark.
Jesper Langballe: Uddannet journalist og bl.a. i otte år ansat på Jyllands-Posten. Skiftede senere løbebane og blev teolog med efterfølgende ansættelse som sognepræst. Ligesom sin fætter, Søren Krarup, en skarp og uforsonlig kritiker af masseindvandringen til Danmark. Siden 2001 MF’er for Dansk Folkeparti. Har vist sig som en dygtig parlamentariker og var bl.a. i sommeren 2005 med til at forhandle det store integrationsforlig på plads. Kendt for at udtale, at islam er en pest over Europa.
Søren Krarup
: Sognepræst og forfatter, men mest kendt som indædt kritiker af kulturradikalismen og frem for alt indvandringen, især efter vedtagelsen af den meget liberale udlændingelov i 1983. Fra 2001 MF’er for Dansk Folkeparti. Viste sig – til manges overraskelse – at være en god og loyal politiker. Kalder selv valget i 2001 for Systemskiftet, da den medieterroristiske besættelse og voldtægten af Danmark ophørte. Kan til tider virke noget højtidelig på yngre generationer, men har ubestridt været én af hovedmændene bag det folkelige oprør mod udlændingepolitikken. Sammenlignes ofte med imamerne der er ekstremister på begge sider, selvom Krarup – i modsætning til de muslimske forkyndere – altid har skelnet skarpt mellem Guds rige og kejserens rige.
Tina Magaard
: Den eneste islamforsker, der ikke først censurerer muslimernes ord og handlinger, før hun udtaler sig i offentligheden. Ignoreres derfor af de fleste medier, selvom mange – med baggrund i de seneste års talrige eksempler på religiøs ekstremisme og terror i islams navn – nok ville finde det interessant, at hendes undersøgelse af de store verdensreligioners grundtekster viste, at netop islam er den mest krigeriske religion af alle. Magaard har også afsløret, at der eksisterer et europæisk fatwaråd – under ledelse af den glatte islamist Tariq Ramadan – der opfordrer alle muslimer til at ignorere national lovgivning og i stedet rette sig efter dets anvisninger. Den 35-årige forsker har direkte advaret Anders Fogh Rasmussen og andre mod at give efter for pres fra islamisterne, der så statsministerens afstandtagen til DFU-videoen som et tydeligt tegn på underkastelse og anerkendelse af sin status som dhimmi.
Henrik Gade Jensen: Blev i slutningen af 2003 fyret som pressechef i kirkeministeriet, efter biskop Kjeld Holm – i klar strid med sandheden – havde beskyldt ham for at stå nynazistiske kredse nær. Gade Jensen har senere rehabiliteret sig i offentligheden, bl.a. som en saglig-, men også meget islamkritisk kronikør, forfatter og anmelder på Jyllands-Posten. I dag er han ansat i den liberale tænketank, CEPOS. 
Kåre Bluitgen: Forfatter til det mest islamkritiske værk, denne blogger har læst, Til gavn for de sorte. I bogen hedder det bl.a.: Venstrefløjen skal gå i offensiven. Gå i optog ned ad Nørrebrogade i København klædt i burkha, chador, tørklæder og lange frakker slæbende på en vognpark af klap- og barnevogne for til sidst at kaste det hele i en container på Blågårds Plads og stænke Koranen med menstruationsblod. Det var Bluitgens bog om Muhammed, der var kilden til hele Muhammedkrisen. Han kunne ikke finde en tegner til at illustrere den muslimske profet. Det kom Jyllands-Posten for øre, og for at se, om det forholdt sig sådan, og om der virkelig var noget at være bange for, opfordrede avisen 40 tegnere til at komme med deres bud på, hvordan Muhammed så ud. Tolv indvilligede, og resten af historien kender vi. Selvom Bluitgen er ekstrem kritisk over for islam, kan han efter eget udsagn leve i fred og ro på Nørrebro, ét af de steder i Danmark, hvor der bor flest muslimer. Det skyldes formentlig hans blide offentlige fremtoning og det faktum, at han stemmer på enten Enhedslisten eller SF. Det gik dog ikke stille af sig, da Dansk PEN i 2003 tildelte Bluitgen sin Heibergpris – en række medlemmer, bl.a Georg Metz, meldte sig ud i protest.
Lars Hedegaard: Tidligere chefredaktør på Information, men har i de senere år bevæget sig over på højrefløjen, hvor han bl.a. som Groft Sagt-skribent i Berlingske Tidende spidder islamismen og kulturradikalismen. Kunne ikke blive optaget i Dansk PEN – der er stiftet med det formål at kæmpe for ytringsfriheden overalt, hvor den måtte være truet – p.g.a. sine islamkritiske synspunkter. I solidaritet med Hedegaard valgte Helle Merete Brix at melde sig ud, mens Farshad Kholghi afstod fra at melde sig ind i foreningen: Det sjove er, at man ikke mener, at det er noget problem at have mig med, selv om jeg ikke laver andet end at skrive islamkritiske klummer. Jeg har den rigtige hårfarve og den rigtige accent, mens Lars Hedegaard har lyst hår og blå øjne, og så uha, fy, fy, nej, nej! Jeg giver ikke en skid for Dansk PEN. Så hellere være medlem af Dansk Folkeparti. I stedet dannede de tre Trykkefrihedsselskabet. 
Helle Merete Brix:Tidligere radikal, der i foråret 2003 meldte sig ud af partiet, efter det var blevet infiltreret af islamister som bl.a. Mona Sheikh og Sherin Khankan. Har skrevet flere bøger om islamismen, bl.a. Krigens Hus – islams kolonisering af Vesten, og er en flittig kronikør i de store danske aviser.
Farshad Kholghi: Flygtede som 13-årig sammen med sin familie fra det iranske præstestyre og er dermed særlig kvalificeret, når han taler om islamisk fundamentalisme. Med sin baggrund som skuespiller og stand-up-komiker formår han at præsentere sine synspunkter på en levende, engageret og morsom måde. Bliver for tiden overset af de danske medier. Hvorfor mon?
Vibeke Manniche: Børne- og ungelægen må tage imod utallige knubbede ord for sin kritik af især det muslimske tørklæde, men hun og foreningen, “Kvinder for Frihed”, fortsætter utrætteligt kampen mod kvindeundertrykkelse.
Asger Aamund: Bestyrelsesformanden i NeuroSearch og Bavarian Nordic var den eneste erhvervsleder, der uden forbehold forsvarede den danske ytringsfrihed under Muhammed-krisen. Afslørede sine kollegaers sande motiv ved at udtale, at de gik mere op i profitten end profeten. Er formand for “Støtteforeningen for Demokratiske Muslimer i Danmark”.
Ulrik Høy: Den tidligere borgerlige-, men nu socialdemokratiske, kommentator i Weekendavisen har lige ud sagt, at han tror, der kommer borgerkrig i Danmark. Én af landets absolut skarpeste kritikere af islam og de kulturradikale, der nægter at se realiteterne i øjnene.
Morten Messerschmidt: Dansk Folkepartis store håb er én af de bedst begavede unge politikere i folketinget. Som EU-ordfører er han en indædt modstander af tyrkisk unionsmedlemskab og ligesom sin mentor, Mogens Camre, har han meget markante holdninger på det udlændingepolitiske område. Én af hans mærkesager er at forhindre opførslen af stormoskéer i Danmark.
Mogens Camre: Er til tider lidt for rabiat for denne blogger, men ingen kan benægte, at den tidligere socialdemokrat er en begavet og meget dygtig politiker. Han slår nu sine folder i EU-parlamentet, men udtaler sig også i den hjemlige debat, ofte i kronikker skrevet sammen med Morten Messerschmidt.
Katrine Winkel Holm: Søren Krarups datter, der ligesom sin far er præst, har også markante, islamkritiske holdninger, som især kommer til deres ret i kronikker. På tv gør Winkel Holm sig ikke helt så godt, bl.a. fordi hun har en “kort lunte”, men alligevel er hun en mulig, fremtidig folketingskandidat for Dansk Folkeparti.
Ole Hyltoft: Skønlitterær forfatter med en fortid i Socialdemokratiet og på partiavisen, Aktuelt. Interesserer sig brændende for kultur- og især udlændingepolitik, som han har skrevet talrige kronikker om. Hans kritik retter sig ikke kun mod islamisterne, men også mod dem, der lod den uhæmmede indvandring finde sted, de såkaldte munkemarxister. Han er også kendt for sine angreb på DR for public service-mastodontens politiske slagside.
Flemming Rose: Jyllands-Postens kulturredaktør fik idéen til at offentliggøre Muhammed-tegninger i avisen. Dermed gav han ikke alene startskuddet til den værste udenrigspolitiske krise i Danmark siden Anden Verdenskrig, han fik også sat vigtige diskussioner om ytringsfrihed og islamisk fundamentalisme på dagsordenen, ikke kun i Danmark, men i hele verden.

Andre aktører i debatten i tilfældig rækkefølge og uden for kategori: Svend Auken, Elisabeth Arnold, Klaus Rothstein, Michael Rothstein, Drude Dahlerup, Kjeld Koplev, Ole Espersen, Birgitte Kofod Olsen, Jette Plesner-Dali, Michael Pihl, Isi Foighel, Bjørn Elmquist, Henning Koch, Kirsten Thorup, Jan Sonnergaard, Anne Braad, Irene Simonsen, Uffe Østergaard, Kasper Støvring, Peter Norsk, Mikael Jalving, Ulla Dahlerup, Lars Kolind, Bent Jensen, Torben Hansen, Asger Baunsbak-Jensen, Lars Olsen, Søren Espersen, Katrine Lilleør, Poul E. Andersen, David Gress, Niels Lillelund, Sven Ove Gade, Birgitte Rahbek, Niels Højlund, Henrik Nordbrandt, Jesper Lau Hansen, Birthe Weiss, Lars Weiss, Egon Clausen, Jacob Hougaard.


Kommentarer

 1. Også set i Burka: Henning Dyremose…

  “Dyremose: Muhammedsag viser behov for respekt

  Ytringsfrihed er også retten til at lade være med at sige noget, hvis det er klogere, fastslår DI-formand Henning Dyremose
  Dansk Industris formand, Henning Dyremose, kommenterede Jyllands-Postens Muhammedtegninger i sin tale på Dansk Industris årsdag i dag.

  Og han benyttede lejligheden til at slå til lyd for forståelse og respekt.

  Dyremose mener, at sagen om karikaturtegningerne af profeten Muhammed viser, at der bliver holdt øje med, hvad der sker i Danmark. Men alle er ikke helt opmærksommme på det, sagde Dyremose.

  »Når man har ytringsfrihed, har man også lov til at lade være med at sige noget, hvis det er klogere. Der er sandelig mange ting, jeg kunne have lyst til at sige inden for rammerne af ytringsfriheden, men som jeg lader være med af respekt for andre mennesker«, uddybede Henning Dyremose.

  Global effekt
  »Det Jyllands-Posten gjorde – inden for rammerne af den danske lovgivning – har konsekvenser, som de måske ikke havde forudset. Min pointe er, at hvad vi gør i Danmark kan have en global effekt«.

  Formanden understreger, at han ikke vil kritisere Jyllands-Posten, der for et år siden bragte de omstridte tegninger.

  »Det jeg vil frem til er, at vi skal tænke globalt og overveje, om vi er villige til at tage konsekvenserne af, hvad vi gør herhjemme. Nogle ting er måske helt i orden i Danmark, mens det bliver opfattet på en anden måde i resten af verden«, forklarer Henning Dyremose.”

  Så han skal da vist med på din meget fine liste… godt initiativ!

  Selvfølgelig støvet op på Thøger´s eget Dhimmi-tidende
  http://politiken.dk/erhverv/article178331.ece

 2. Tak for tippet. Jeg havde også Dyremose med i mine overvejelser, men han har kun givet udtryk for dhimmi-synspunkter én gang, og i øvrigt mente jeg, hans type var velrepræsenteret på listen i forvejen. I kraft af hans position i erhvervslivet og den vægt, det har, når han ytrer sig i offentligheden, vil jeg dog kraftigt overveje at tage ham med på listen, når jeg laver en opdatering senere i dag.

 3. […] Mon ikke vi alle burde spidse øre… En Muslim råber; “Vagt i gevær”… (Især en del personer fra “Dhimmi-listen burde nok lige lytte hér:  http://omnial.blogbar.dk/2006/11/12/den-store-dhimmi-liste/ ) […]

 4. […] Webloggen Omnial har æren af at være begyndt på oprettelsen af Den Store Dhimmi-Liste. […]

 5. Hvordan kan Drude Dahlerup være “udenfor kategori”?
  Under muhammedkrisen sad hun i svensk TV og beløj Danmark, og sagde at Islam ikke er anerkendt som religion i Danmark.
  Samme udtalelse, som tvingede den egyptiske ambassadør til at tage sin afsked.

 6. Drude Dahlerup deltager for sjældent i den danske udlændingedebat til at fortjene en plads på listen. Jeg er dog enig i, at hendes udtalelser var uhyrlige og tangerer landsforræderi.

 7. Tak for listen !

  Den er tiltrængt – og forhåbentlig bliver den hold ajour .

 8. Selv tak. Jeg skal gøre mit bedste, men der går nok lige nogle dage, inden jeg får kigget på den igen.

 9. This element belong to terrorist religion bahai-he traveled to iraq and sucked saddam and totured civilians for saddam, in 1980’s he cooperate with arab army raping 1000s small girls in south iran-such a terrorist element just anarcist terrorist in denmark-creating hate& war in denmark-real perke-he writes bullsheet call himself”writer- ugly terrorist.
  He is trying hide his terrorist face – his fathers criminality in iran and they lost power and terror acts to mullas in iran suddenly he became fighter for danish values- he will destroy denmark soon in same way he destroyed iran-kholgi familie have 1000s civilian blood on their hands- typical terrorist liberal from perkeland he look like 100% arab- use your eyes -his face telling everything


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: